Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 28 september 2021

Gemeente Mol: Weekprogramma woonzorgcentrum Ten Hove 27 september - 1 oktober

Weekprogramma woonzorgcentrum Ten Hove 27 september - 1 oktober

Onze zorgmedewerkers zorgen wekelijks voor een uitgebreid activiteitenaanbod voor de bewoners. Het nieuwe weekaanbod kan je hier vinden.

Lees verder

200 welzijnspartners ontmoeten elkaar tijdens netwerkmoment '10 jaar Baldemore'

Op donderdag 23 september verzamelden maar liefst 200 partners uit gezondheid en welzijn – gaande van maatschappelijk werkers sociale diensten, artsen, apothekers,… tot partners in sociale economie – tijdens het netwerkmoment '10 jaar Baldemore'. Professor Sara Willems sprak over gezondheidsongelijkheid en via netwerktafels maakten de aanwezigen kennis met de werking van Baldemore.

Lees verder

Balie welzijnssite Ten Hove tijdelijk onbereikbaar. Vragen? Bel 014 33 07 11

Door een technisch probleem is de werking van de onthaalbalie op welzijnssite Ten Hove tijdelijk verstoord. Het telefoonnummer 014 33 16 00 is buiten gebruik en de dienstverlening ligt stil. Voor alle vragen kan je telefonisch terecht op het nummer 014 33 07 11. We doen er alles aan om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Lees verder

Oud-gemeentehuis: "Historisch beeld respecteren, nieuwe toekomst creëren."

Het iconisch beeld van het witte oud-gemeentehuis op de Markt respecteren en toch mogelijkheden creëren voor een hedendaags toeristisch belevingscentrum én een passende trouwlocatie. Met deze uitdaging ging architectenbureau ARAT uit Herentals aan de slag voor de hoognodige renovatie van het oud-gemeentehuis. De fraaie ontwerpplannen die maandagavond 27 september werden voorgesteld, mogen meer dan gezien worden.

Lees verder