Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 24 september 2021

Gemeente Mol: Vanaf 4 oktober twee maanden eenrichtingsverkeer in Balen-Neetlaan

Vanaf 4 oktober twee maanden eenrichtingsverkeer in Balen-Neetlaan

Maandag 4 oktober start een aannemer in opdracht van het gemeentebestuur met werkzaamheden in de Balen-Neetlaan. De aannemer breekt op het grondgebied Mol het bestaande fietspad in klinkers volledig uit en vervangt dit door een nieuw fietspad in beton. Het nieuwe fietspad zal het fietscomfort sterk verhogen. Tijdens de werken geldt in de Balen-Neetlaan eenrichtingsverkeer vanuit Balen naar de rotonde in Wezel.

Lees verder

Het Kompas gesloten op maandagvoormiddag 27 september

Op maandagvoormiddag 27 september is Het Kompas uitzonderlijk gesloten. In de namiddag staan de vrijwilligers van 14 tot 16 uur klaar in Coffeebar 't Getouw, Molenhoekstraat 2 om anderstalige nieuwkomers wegwijs te maken.  Maak best eerste een afspraak op het nummer 0474 94 17 16 of kom gewoon langs. Als er ruimte is, helpen we je meteen verder of spreken samen met jou een ander moment af. Tot binnenkort?

Lees verder

Vaccinatiecentrum Baldemore vraagt duidelijke antwoorden over nabije toekomst

Eerstelijnszone Baldemore en de betrokken gemeentebesturen vragen van de Vlaamse overheid dringend duidelijkheid over de toekomst van de vaccinatiecentra na de (tijdelijke?) sluiting midden oktober. We hebben vanuit Vlaanderen op korte termijn heldere informatie nodig om de juiste beslissingen te kunnen nemen voor ons pop-upvaccinatiecentrum op site De Zwaan. Inmiddels hebben we in het vaccinatiecentrum de laatste vaccinatiedagen ingepland. Daardoor hebben inwoners die nog niet gevaccineerd zijn, tot zaterdag nog één allerlaatste kans om alsnog twee Pfizer-vaccins te krijgen in ons vaccinatiecentrum.

Lees verder

Nieuw in België en tussen 12 en 21 jaar? Schrijf in voor gratis Chillweek!

Ben je tussen 12 en 21 jaar en nieuw in België? Doe dan mee aan de gratis Chillweek. Van 2 tot en met 6 november organiseren we in jeugdhuis Tydeeh vijf dagen vol spel en plezier. Je maakt kennis met de sportclubs en jeugdverenigingen in onze gemeente, gaat op zoek naar leuke hobby's of sporten, vrijwilligers- of vakantiewerk. Tussendoor geniet je van workshops en spelletjes. Interesse? Schrijf voor 26 oktober in via www.gemeentemol.be/chillweek of bel Katrien Boonen op het nummer 0473 12 37 87.

Lees verder