Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 6 september 2021

Gemeente Mol: ‘Sterk netwerk!’ zoekt buddy’s om nieuwkomers wegwijs te maken in onze gemeente!

'Sterk netwerk!' zoekt buddy's om nieuwkomers wegwijs te maken in onze gemeente!

Voel jij je thuis in onze gemeente en heb je zin om een nieuwe inwoner met buitenlandse roots  wegwijs te maken? Stel je dan kandidaat als buddy voor het project 'Sterk netwerk!' Op dinsdag 5 oktober van 19.30 tot 21 uur ben je welkom op de infoavond in 't Getouw, vergaderzaal 4 (Molenhoekstraat 2). Kom langs en maak vrijblijvend kennis met het buddyproject!

Lees verder

Restaurant lokaal dienstencentrum opnieuw doorlopend open

Het restaurant van Ten Hove is vanaf maandag 6 september opnieuw doorlopend open. Je kan er terecht van 11.30 tot 13 uur. Je hoeft dus geen tijdsblok meer te kiezen als je wil komen eten. Zin om langs te komen? Reserveer dan je plaatsje uiterlijk de werkdag voordien om 12 uur op het telefoonnummer 014 33 16 00, activiteitentenhove@gemeentemol.be of aan de balie van Ten Hove, gebouw Werkwinkel, Jakob Smitslaan 24. 

Lees verder

Weekprogramma woonzorgcentrum Ten Hove 6 - 10 september

Onze zorgmedewerkers zorgen wekelijks voor een uitgebreid activiteitenaanbod voor de bewoners. Het nieuwe weekaanbod kan je hier vinden.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt voltijds hoofdverpleegkundige in statutair dienstverband

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds hoofdverpleegkundige, niveau B, salarisschaal BV5 in statutair dienstverband. Solliciteren kan tot uiterlijk zondag 26 september 2021 via het online sollicitatieformulier. Er wordt ook een wervingsreserve aangelegd. 

Lees verder