Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 27 september 2021

Gemeente Mol: Renteloze lening van 100.000 euro voor chiro Sluis

Renteloze lening van 100.000 euro voor chiro Sluis

Chiro Sluis krijgt van het gemeentebestuur een renteloze lening toegekend van 100.000 euro. De vereniging gebruikt de financiering voor de renovatie van hun lokaal en de aanbouw van een nieuw gedeelte in de Boerestraat 26A. Meer info over de mogelijkheden van de renteloze lening vind je op www.gemeentemol.be > vrije tijd > verenigingen.

Lees verder

Acht scholen beloond voor hun strijd tegen zwerfvuil dankzij Operatie Proper

Op 23 september kregen acht Molse scholen een beloning uitgereikt voor hun deelname aan het project Operatie Proper. De deelnemende scholen staken de handen uit de mouwen in hun strijd tegen zwerfvuil voor propere terreinen en een mooiere buurt. Hun inspanningen werden beloond met een mooie cheque.

Lees verder

Francine Cuyvers wint het derde boek 'Molse dorpszichten van 1870 tot 1905'

Francine Cuyvers is de derde en laatste winnaar van het boek 'Molse Dorpszichten in beeld en woord (1870-1905) – Mijne beste groetenissen vanuit Moll'. Op 6 september lanceerden we een wedstrijd met prijsvragen waarmee je een exemplaar van het boek kan winnen. Voor onze derde en laatste vraag kozen we een oude postkaart van onze gemeente en vroegen in welk gehucht deze foto gemaakt is. Het juiste antwoord is 'Ginderbroek'. Proficiat Francine, jij mag je boek komen afhalen vanaf 19 oktober op de dienst erfgoed.

Lees verder

Vrijwillige chauffeurs gezocht voor vervoer zorgbehoevenden naar dagopvang

De dienst seniorenplus zoekt vrijwillige chauffeurs voor de dagelijkse busrit naar dagopvang Den Boulevard. Ben je vlot in de omgang met zorgbehoevende personen en kan je tijd vrij maken tussen 8 en 10 uur en/of tussen 16 en 18 uur? Contacteer dan de dienst seniorenplus via 014 33 15 68 of mail naar vervoer@gemeentemol.be.

Lees verder