Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 8 september 2021

Gemeente Mol: Ontdek gloednieuwe Museumwandeling en Schuurwandeling vanaf zondag 12 september

Ontdek gloednieuwe Museumwandeling en Schuurwandeling vanaf zondag 12 september

Vanaf zondag 12 september breidt het aanbod wandelingen in onze gemeente uit! Op die dag lanceren het Jakob Smitsmuseum, dienst toerisme en de vrijwilligers van Schuur in Beweging twee prachtige exemplaren door Sluis. De Museumwandeling is een korte interactieve wandeling van ongeveer twee kilometer, ideaal voor gezinnen met kinderen. Met Jakob Smits als gids en leuke filmpjes in de erfgoedapp ontdek je meer over de mooie omgeving van het Jakob Smitsmuseum. De Schuurwandeling is een informatieve wandeling van ongeveer acht kilometer en zit vol interessante weetjes over de lokale geschiedenis, natuur, landbouw, industrie en toerisme. Beide wandelingen zijn gratis, vertrekken aan het Jakob Smitsmuseum en zijn altijd toegankelijk. Ga je mee?

Lees verder

GIBBO Galbergen zoekt leraar beroepsgerichte vorming Mechanica

GIBBO Galbergen, school voor buitengewoon secundair onderwijs, zoekt een leraar beroepsgerichte vorming (BGV) Mechanica voor het schooljaar 2021-2022 voor een zo snel mogelijke indiensttreding. Registreer je via www.mol.sgpool.be en solliciteer zo snel mogelijk via e-mail naar directie.gibbo@gemeentemol.be.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt middagtoezichters gemeentescholen schooljaar 2021-2022

Het gemeentebestuur zoekt middagtoezichters voor de gemeentescholen voor het schooljaar 2021 – 2022 in contractueel dienstverband (snelle indiensttreding). Het gaat om een deeltijdse tewerkstelling voor bepaalde duur (tot en met juni 2022). Solliciteren kan tot en met 15 oktober 2021 via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder

Plantjesverkoop Kom op tegen Kanker op 17 en 18 september aan Molse warenhuizen

De plantjesverkoop van Kom op tegen Kanker gaat dit jaar terug door op de traditionele manier. Je vindt ons op 17 en 18 september aan verschillende warenhuizen in het centrum. Een azalea kost 7 euro. Betaal gepast met cash of via payconiq. Online bestellen is mogelijk tot zondag 19 september. Afhalen doe je op zaterdag 25, dinsdag 28 en woensdag 29 september bij Aveve in Ezaart. Schenk je graag een plantje aan een zorgverlener? Ook dat kan je doorgeven op www.plantjesweekend.be.

Lees verder