Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 14 september 2021

Gemeente Mol: Nieuwe erfpachtovereenkomst met Molse Tennis en Padel Club vzw

Nieuwe erfpachtovereenkomst met Molse Tennis en Padel Club vzw

Het gemeentebestuur vernieuwt de bestaande erfpachtovereenkomst met de Molse Tennis en Padel Club vzw voor de sportinfrastructuur gelegen langs de Belsebaan. Dat besliste de gemeenteraad op 13 september. De huidige erfpachtovereenkomst eindigt op 13 november 2021 en wordt vernieuwd tot 13 november 2048.

Lees verder

Gemeente schenkt 3.500 euro noodhulp aan Haïti na zware aardbeving augustus

De gemeenteraad besliste op 13 september om 3.500 euro uit het noodhulpfonds over te maken aan de Belgische organisatie vzw Anfom. Op 14 augustus trof een zware aardbeving (7.2 op de schaal van Richter) het zuiden en westen van Haïti. Vzw Anfom vraagt noodhulp om de getroffen families bij te staan. De mondiale raad gaf positief advies voor deze noodhulp aan Anfom vzw.

Lees verder

PERSBERICHT VAN SCHEPEN VOOR PERSONEN MET EEN BEPERKING WENDY SOEFFERS

Oktober is de maand met onbeperkte mogelijkheden. De hele maand zetten we mensen met een beperking in de kijker met boeiende activiteiten en infomomenten. Doel is drempels voor hen zoveel mogelijk weg te werken. Dit gebeurt in samenwerking met de adviesraad voor personen met een beperking, tal van organisaties en gemeentediensten. Ontdek het exclusieve aanbod op www.gemeentemol.be/onbeperktemaand.

Lees verder

Nieuw ZEBRApad Lindeplein in Millegem voor veiligere schoolomgeving

Ter hoogte van de kerk in Millegem (Lindeplein) verdwijnen twee zebrapaden. Deze ruimen plaats voor één opvallend ZEBRApad dat eerder al werd aangelegd. Met deze aanpassing willen we de verkeersveiligheid aan Millekemol verbeteren.

Lees verder