Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 1 september 2021

Gemeente Mol: Hou je brievenbus in het oog voor het nieuwe infomagazine

Hou je brievenbus in het oog voor het nieuwe infomagazine

Op woensdag 1 of donderdag 2 september valt het kersverse infomagazine van MooiMol weer in je brievenbus. Waarom je het magazine zeker moet openslaan?

Lees verder

7.500 euro infrastructuursubsidie voor KSA Mol

KSA Mol krijgt een subsidie van het gemeentebestuur voor infrastructuurwerken in hun lokaal. Het gaat om een bedrag van 7.500 euro. De vereniging diende een subsidieaanvraag in op basis van het subsidiereglement 'jeugdwerkinfrastructuur'. Het gemeentebestuur volgt voor de aanvraag het advies van de jeugdraad, die eerder al groen licht gaf. De vereniging gebruikt het geld voor het vernieuwen van de vloer in de keuken en het aanpassen van de ondergrond achter de toog.

Lees verder

Cultuurcentrum 't Getouw verkocht al 7.500 tickets voor nieuwe seizoen

Cultuurcentrum 't Getouw is zeer tevreden over de start van de ticketverkoop. Na drie dagen verkoop vlogen al ruim 7.500 verkochte tickets de deur uit. Voor alle van de in totaal 92 podiumvoorstellingen zijn op dit moment nog tickets beschikbaar.

Lees verder

'Behaag onze Kempen' breidt actie uit met gevelgroen

Ook dit najaar neemt onze gemeente deel aan de grootschalige actie 'Behaag onze Kempen'. Nieuw dit jaar is de uitbreiding met gevelgroen: klimplanten om je gevel te vergroenen. Met de actie willen de organisatoren inheemse en streekeigen soorten promoten. Plantgoed bestellen en betalen kan tot en met 20 oktober 2021 enkel online via www.iok.be/bok. Plaats snel je bestelling! Je behaagt niet alleen de Kempen, het behaagt ook vlinders, kevers, vogels, egels, kruiden,... en jezelf natuurlijk.

Lees verder