Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 17 september 2021

Gemeente Mol: “Hopelijk blijven we in veilig vaarwater”

"Hopelijk blijven we in veilig vaarwater"

Het aantal wekelijkse besmettingen bleef de afgelopen week stabiel. Momenteel zitten we op een incidentiecijfer van 99,9 (aantal besmettingen op 100.000 inwoners voor de laatste 7 dagen), wat overeenkomt met 37 geregistreerde besmettingen. Hopelijk zetten we de komende week een dalende trend in. In het Heilig Hartziekenhuis ligt op dit moment één coronapatiënt op intensieve zorgen. Het ziekenhuis benadrukt eens te meer dat het bij vrijwel alle opnames gaat over niet of niet volledig gevaccineerde personen, in vele gevallen veertigers en vijftigers. Van onze eerstelijnszone Baldemore ontvingen 2.290 inwoners een uitnodiging voor een zogeheten 3de prik.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt zeven halftijdse schoonmaakmedewerkers

Het gemeentebestuur is op zoek naar zeven halftijdse schoonmaakmedewerkers (technisch assistenten poets). Het gaat over drie contracten bepaalde duur voor minimum drie maanden en vier contracten bepaalde duur voor minimum zes maanden (niveau D, salarisschaal D1-D3). Heb je interesse? Solliciteer uiterlijk 28 september via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures. 

Lees verder

Altijd al een muziekinstrument willen leren bespelen? Grijp nu je kans!

Heb jij altijd al een muziekinstrument willen leren bespelen? Grijp dan nu je kans en schrijf je vóór 30 september in aan onze Academie voor Muziek en Woord, Guido Gezellestraat 31a. Meteen bij de start ga je aan de slag met een muziekinstrument. Je hoeft je dus niet eerst door twee jaar notenleer te worstelen. Gitaar, (alt)viool, cello, contrabas, klarinet, fagot, (blok)fluit, hobo: de keuze is aan jou. In september kan je bovendien een gratis proefles volgen, aan te vragen via www.amwmol.be/proefles. Twijfel niet langer en ontdek het plezier van muziek maken!

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt deskundige Huis van het Kind

Het gemeentebestuur zoekt een deeltijdse (80%) deskundige Huis van het Kind. Het gaat over een contractueel dienstverband, niveau B, salarisschaal  B1-B3 met een contract van bepaalde duur (3 jaar met grote kans op contract onbepaalde duur) . Solliciteren kan tot en met 3 oktober 2021. Stel je kandidaat via het online sollicitatieformulier

Lees verder