Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 16 september 2021

Gemeente Mol: Geen extra besmettingen bij De Witte Mol

Geen extra besmettingen bij De Witte Mol

Het tweede deel van de eerste testronde bij De Witte Mol heeft geen bijkomende besmettingen opgeleverd. Dit tweede deel omvatte in totaal nog 90 tests bij zorggebruikers en medewerkers. Vrijdag 17 september ondergaan alle 250-tal zorggebruikers en medewerkers de tweede preventieve test. Als daarbij iedereen negatief blijft, mogen de quarantainemaatregelen opgeheven worden.

Lees verder

Vrijwilligers gezocht voor begeleiden busritten dagopvang Den Boulevard

De dienst seniorenplus zoekt vrijwilligers voor het begeleiden van de dagelijkse busrit naar dagopvang Den Boulevard. Ben je vlot in de omgang met zorgbehoevende personen en kan je tijd vrijmaken tussen 8 en 10 uur en/of tussen 16 en 18 uur? Neem dan contact op met de dienst seniorenplus via 014 33 15 68 of mail naar vervoer@gemeentemol.be.

Lees verder

Dienst buitenschoolse kinderopvang en kinderclubs gesloten op 17 september

Op vrijdag 17 september zijn de dienst buitenschoolse kinderopvang en de negen kinderclubs gesloten. Alle personeelsleden en kinderbegeleiders nemen die dag deel aan de Dag van de Kinderbegeleider. De ouders werden vooraf op de hoogte gebracht.

Lees verder

Net of binnenkort 12 jaar? Registreer op VAXLIST voor je coronavaccin

Word je de komende weken 12 jaar en wil je gevaccineerd worden? Of ben je in de afgelopen dagen 12 jaar geworden en ontving je nog geen uitnodiging? Registreer je dan zo snel mogelijk op www.vaxlist.be.

Lees verder