Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 30 september 2021

Gemeente Mol: Cafetaria welzijnssite Ten Hove ook opnieuw open in het weekend

Cafetaria welzijnssite Ten Hove ook opnieuw open in het weekend

De cafetaria op welzijnssite Ten Hove (Jakob Smitslaan 28) opent vanaf 2 oktober ook opnieuw de deuren in het weekend. Bezoekers zijn elke zaterdag en zondag welkom van 13.30 tot 16.30 uur. Onze weekendvrijwilligers staan alvast klaar om je met open armen te ontvangen!

Lees verder

Beweegbank aan Den Uyt zet jong en oud in beweging met laagdrempelige oefeningen

Sinds kort vind je achteraan sporthal Den Uyt een beweegbank (IPITUP): een alles-in-één-toestel met meervoudige beweegfuncties. Je kan er lekker op uitrusten of kracht-, stabilisatie- en uithoudingsoefeningen op doen. Dankzij de verschillende oefenstations kunnen er zes personen tegelijkertijd aan de slag. Elk oefenstation heeft een eigen infopaneel waarop laagdrempelige oefeningen zijn afgebeeld. Jong en oud kan er bewegen op maat. Meer info over de werking van de beweegbank en IPitup-app vind je op www.ipitup.be.

Lees verder

Welke coronamaatregelen gelden vanaf vrijdag 1 oktober?

Op vrijdag 1 oktober vallen opnieuw heel wat coronamaatregelen weg. We zetten hieronder op een rijtje welke regels vanaf dan wél nog gelden. Alle recente info vind je altijd op info-coronavirus.be.

Lees verder

Beurtelings verkeer ter hoogte van kerk Millegem van 5 tot en met 8 oktober

Vanaf dinsdag 5 tot en met vrijdag 8 oktober geldt beurtelings verkeer ter hoogte van de kerk in Millegem aan het nieuwe ZEBRApad op Lindeplein. Het beurtelings verkeer gaat in na start van de schooltijd en duurt tot einde werkdag. De maatregel is nodig voor het veilig uitvoeren van aanpassingswerken aan de verkeersgeleider. De werken moeten het nieuwe ZEBRApad toegankelijker maken zodat fietsjes, kinderwagens, rolstoelen en rollators er makkelijker op en af kunnen rijden.

Lees verder