Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 20 september 2021

Gemeente Mol: Blind(sport)date: sportlessen voor mensen met visuele beperking op 27 oktober

Blind(sport)date: sportlessen voor mensen met visuele beperking op 27 oktober

Iedereen vanaf 6 jaar met een visuele beperking kan op woensdagnamiddag 27 oktober voor 5 euro komen proeven van het ruime sportaanbod in onze gemeente. Aan sporthal Den Uyt staan ervaren lesgevers voor je klaar om samen nieuwe sporten te ontdekken. Via www.gemeentemol.be/blinddate schrijf je je in voor de verschillende sessies. Topsporter Rob Eijssen ontvangt je als ambassadeur van deze uitzonderlijke dag!

Lees verder

Corona-uitbraak De Witte Mol is achter de rug

De tweede testronde in zorginstelling De Witte Mol bij een 250-tal zorggebruikers en medewerkers leverde uitsluitend negatieve resultaten op. Dit resultaat betekent een hele opluchting en toont aan dat de corona-uitbraak in de zorginstelling achter de rug is. Alle leefgroepen zijn inmiddels uit quarantaine. In de sterkst getroffen leefgroep wordt de normale werking inzake bezoek komende donderdag hernomen. Zorginstelling De Witte Mol dankt iedereen die de afgelopen weken heeft meegeleefd. Dankzij de tomeloze inzet van de medewerkers kon de virusuitbraak snel worden ingedijkt.

Lees verder

Gemeentelijke basisschool Klim-op zoekt onderwijzer

De scholengemeenschap TROTS zoekt dringend een onderwijzer voor de gemeentelijke basisschool Klim-op (Ginderbuiten). Het gaat over een vervangingsopdracht voor 4/24 in het zesde leerjaar. De opdracht loopt momenteel tot aan de kerstvakantie. De uren zijn te presteren op woensdag en een perfecte aanvulling op een deeltijdse opdracht. Interesse? Registreer je uiterlijk 23 september via www.mol.sgpool.be én mail je kandidatuur en cv naar directie.gbsklimop@gemeentemol.be.

Lees verder

Informatieavond over herinrichting begraafplaats Wezel op donderdag 7 oktober

Op donderdag 7 oktober organiseert het gemeentebestuur om 19.30 uur een informatieavond over de herinrichting  van de begraafplaats in Wezel. De infoavond vindt plaats in de vrije basisschool in Wezel, Keiheuvelstraat 7A. Het gemeentebestuur verdeelt een bewonersbrief naar alle brievenbussen in Mol-Wezel en Balen-Wezel. Wil je aanwezig zijn? Registreer jezelf via www.gemeentemol.be/begraafplaatswezel.

Lees verder