Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 6 september 2021

Gemeente Mol: Bibliotheek gesloten op dinsdag 7 september

Bibliotheek gesloten op dinsdag 7 september

Op dinsdag 7 september is de bibliotheek uitzonderlijk gesloten. Alle medewerkers volgen dan een teamtraject.

Lees verder

Alegria heropent op 6 september voor kankerpatiënten en hun naasten

Vanaf 6 september is iedereen opnieuw welkom in Alegria, het open huis voor kankerpatiënten en hun naasten. Door corona bleef het open huis noodgedwongen een tijdje gesloten. Nu staan de vrijwilligers voor een warme babbel opnieuw elke maandag en donderdag van 9.30 tot 16.30 voor je klaar in de Gashuisstraat 14.

Lees verder

Jeugdhuis Tydeeh zoekt voltijds projectmedewerker voor Project M.

Jeugdhuis Tydeeh zoekt een voltijds projectmedewerker voor Project M. Het gaat over een contract van onbepaalde duur, zo snel mogelijk te beginnen. Interesse? Stuur je kandidatuur vóór 30 september, 12 uur naar bas@tydeeh.be of per post naar jeugdhuis Tydeeh, Bas Wouters, Rivierstraat 8, 2400 Mol. Meer info vind je op www.tydeeh.be.

Lees verder

Meer dan 100 senioren genoten van (fiets)uitstap naar Pakawi Park op 2 september

Op donderdag 2 september namen 107 senioren deel aan een (fiets)uitstap naar de dierentuin Pakawi Park in Olmen. De groep verzamelde 's morgens aan Ten Hove. Deelnemers die met eigen vervoer gingen, sloten ter plaatse aan de dierentuin bij de groep aan. In Pakawi Park wachtte hen een lekker middagmaal. Daarna bezochten de deelnemers met een gids of op eigen tempo het park. Na het bezoek fietste de groep weer richting Mol. Onderweg werd nog een tussenstop ingelast in de mooie tuin van Bar Plas. De uitstap, georganiseerd door de seniorenraad en het gemeentebestuur, werd afgesloten met een drankje en een vers gebakken wafel in het lokaal dienstencentrum in Ten Hove. Mede dankzij het zonnetje genoten alle deelnemers van deze prachtige dag

Lees verder