Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 22 september 2021

Gemeente Kaprijke: Veilig erfgoed beleven doen we beter samen

Gemeente Kaprijke
Veilig erfgoed beleven doen we beter samen
Maart 2020: het land gaat in lockdown. Maar vrijwilligers en verenigingen zaten niet stil. Ook vanuit ons kot bleven we nieuwe manieren zoeken om elkaar te bereiken en te ondersteunen. Nu er wat meer mag en kan, zetten we graag het verenigingsleven, en alles wat het zo bijzonder maakt, in de kijker.
Lees verder

Kaprijkse Nacht in Lembeke: wordt derde keer de goede keer voor cultuurraad?
Al 2 jaar lang broedt de cultuurraad op een gevarieerde avondvoorstelling in de kerk van Lembeke. Deze zou eerst plaatsvinden op Erfgoeddag 2020, werd door corona uitgesteld naar Erfgoeddag 2021, maar ook die editie werd door corona opnieuw afgelast in onze gemeente. Is het op 21 november zover?
Lees verder

De mogelijkheden van een kampeer- of camperaanbod
Gratis infomoment voor (kandidaat-)logiesuitbaters georganiseerd door Toerisme Oost-Vlaanderen. En niet te vergeten: Kaprijke subsidieert de aanleg van camperplaatsen!
Lees verder

Samenkomst Adviesraad voor personen met een beperking dinsdag 5 oktober om om 19.30 uur
Op dinsdag 5 oktober komt de adviesraad voor personen met een beperking samen om 19.30 uur in de raadzaal van het OCMW in Lembeke.
Lees verder

Drukke sportwinter in de Lembeekse bossen
De Lembeekse bossen, de groene long van onze gemeente, is zeer populair bij mountainbikers. Heel wat verenigingen die een veldtoertocht organiseren, maken hun lusjes dan ook met een passage via onze bossen. Op die manier passeren er tot wel 1000 fietsers die dag.
Lees verder