Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 15 september 2021

Gemeente Herent: Zorgparking

Gemeente Herent
Zorgparking
Voor zorgverstrekkers en hun patiënten is het belangrijk dat er geen tijd verloren gaat door het zoeken naar een parkeerplaats. Als u als inwoner over een parkeerplaats beschikt, kunt u die aan de zorgverstrekker aanbieden door zich met het webformulier op www.herent.be/zorgparking te registreren.
Lees verder

Veegacties 12, 13 en 27 oktober 2021
Gemeentewerkers gaan opnieuw op pad om in verschillende straten de goten te vegen, zwerfvuil op te ruimen en onkruid te wieden.
Lees verder

Tussenkomst in kosten voor de huis-aan-huisophaling van restafval
Personen met een beperking, een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of personen met specifieke medische noden die zorgen voor aanzienlijk meer restafval, kunnen jaarlijks een tussenkomst ontvangen in de kosten voor de huis-aan-huisophaling van restafval.
Lees verder

Samen op straat op zondag 24 oktober
Komt u ook naar het groot dorpsfeest in Veltem met straattheater, circus, workshops en kinderanimatie? Iedereen is welkom op zondag 24 oktober, van 14 tot 17 uur, op het dorpsplein van Veltem-Beisem, in de Pastoor De Clerckstraat en in de kerk van Veltem.
Lees verder

Retroactieve investeringspremie terugdraaiende teller
Hebt u een digitale meter en zonnepanelen geplaatst vóór 2021? Dan kunt u tot 19 januari 2022 via het digitale loket van Fluvius een aanvraag indienen voor de retroactieve investeringspremie voor zonnepanelen.
Lees verder