Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zaterdag 18 september 2021

Gemeente Dilsen-Stokkem: CST voor minderjarigen

Gemeente Dilsen-Stokkem
CST voor minderjarigen
Het is ook voor minderjarigen mogelijk is om hun Covid Safe Ticket op hun eigen telefoon te installeren, zodat zij dit kunnen gebruiken om activiteiten bij te wonen waar het CST wordt gevraagd. Wel dient men eerst enkele stappen te doorlopen om de koppeling te maken.
Lees verder

Jobdag FERM Kinderopvang
Onthaalouders staan in voor kwaliteitsvolle opvang van baby's en peuters terwijl hun ouders gaan werken of een opleiding volgen. Om te kunnen beantwoorden aan de vraag naar kinderopvang is Ferm Kinderopvang op zoek naar nieuwe onthaalouders in Dilsen-Stokkem.
Lees verder

Laatste prikdagen in vaccinatiecentrum De Borg
Op 15 oktober sluit het vaccinatiecentrum De Borg de deuren. De laatste tweede prikken zijn ingepland en de 1948 patiƫnten met verlaagde immuniteit werden inmiddels voor een derde prik uitgenodigd.
Lees verder

Dilsen-Stokkem doet mee aan de Week van de Duurzame gemeente!
Van 18 tot 25 september vieren we de zesde verjaardag van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties. Ook onze stad doet mee!
Lees verder

Geen vergunning voor gascentrale
Op vrijdag 17 september ontvingen we het bericht dat bevoegd Vlaams minister Zuhal Demir in beroep de vergunning voor de bouw van een gascentrale in Rotem geweigerd heeft.
Lees verder