Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 28 september 2021

Gemeente Boom: Zomerschool zit er op

Zomerschool zit er op
Tijdens de zomer organiseerden we samen met het Lokaal Bestuur, de sportdienst, CC De Steiger, de Boomse basisscholen en lokale sport- en cultuurverenigingen voor het tweede jaar op rij de Zomerschool.
Lees verder

Braderie levert mooi centje op voor pamperbank
Huis van het Kind Boom nam deel aan de Boomse braderie op zaterdag 4 september. Ruilwinkel Boempetat! was open en daarnaast boden we ook gratis grime en eendjes vangen aan.
Lees verder

KidsBazaar
Naar jaarlijkse traditie organiseert Boempetat! een winterverkoop van kinderkleding van 6 tot 12 jaar (maat 116 tot en met 152). De verkoop zal doorgaan van 2 november tot en met 26 november, in de ruilwinkel.
Lees verder

Lezing 'Perfectionisme, valkuil of talent'
In samenwerking met de Bib en CC De Steiger verwelkomen we op dinsdag 19 oktober Anja Copejans. Zij zal vertellen over perfectionisme, want dat is meer dan oog hebben voor detail of orde. Maar wat is het dan wel? En wat zijn de symptomen?
Lees verder

Oktoberfestparty in Boom
Begin je Dirndl of Lederhosen al maar te zoeken want op 9 oktober organiseren we een Oktoberfestparty. Je waant je van 18u tot middernacht in M√Ľnchen in de Tuin van de dekenij.
Lees verder

Vuurwerk op 10 oktober
Op 10 oktober gaan we nog eens knallen. Van 20u tot 20.15u steken we vuurrwerk af ter ere van Boom jaarmarkt. Je kan komen meegenieten aan de Kaai, of vanuit je eigen tuin natuurlijk.
Lees verder