Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 16 september 2021

Gemeente Boom: Starten met instagram

Starten met instagram
Wil jij ook graag foto's en filmpjes posten op Instagram? Wil je anderen volgen op Instagram? Leer er alles over in deze praktische workshop.
Lees verder

Lezing: Deze wereld is geen ergernis waard
De medewerkers van de bibliotheek van Boom staan te popelen om opnieuw activiteiten te organiseren. Ze brachten net een activiteitenbrochure uit en de eerste activiteiten komen er in september al aan. Op 21 september staat er een lezing over Roger Van de Velde op de planning.
Lees verder

Scholenveldloop van 21 september uitgesteld
De scholenveldloop die we in het Blad hebben aangekondigd, zal niet doorgaan op 21 september. Na overleg met de scholen is besloten om te kijken naar een datum later dit schooljaar. We houden jullie verder op de hoogte als er een nieuwe datum gevonden is.
Lees verder

Week van de Mobiliteit: elk jaar van 16 tot 22 september
Tijdens Week van de Mobiliteit zetten we naar goede jaarlijkse gewoonte zoveel mogelijk mensen #goedopweg. Tijdens dit festival van de duurzame mobiliteit worden over gans Vlaanderen tal van acties opgezet waarbij de publieke ruimte tijdelijk wordt veroverd door fietsers en voetgangers.
Lees verder

Plantjesweekend Kom op tegen kanker
Koop een plantje voor Kom op tegen Kanker. Via onze vrijwilligers of online. Voor jezelf, voor een dierbare of om een zorgverlener in de bloemetjes te zetten. Met je aankoop help je mensen met kanker en hun naasten aan de beste zorg.
Lees verder

Oproep inschrijving jaarmarkt maandag 11 oktober 2021
Na een jaartje afwezigheid door corona zal onze 191ste Boomse jaarmarkt weer plaatsvinden en wel op maandag 11 oktober 2021. Wij doen graag een oproep naar alle lokale handelaars en ondernemers om een stand te plaatsen op het jaarmarktparcours.
Lees verder