Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 28 september 2021

Gemeente Boom: Boomse bib sluit van 6 tot 19 oktober 2021

Boomse bib sluit van 6 tot 19 oktober 2021
De Boomse bibliotheek sluit even de deuren om over te schakelen naar nieuwe bibliotheeksoftware. Op woensdag 20 oktober ben je opnieuw welkom in de bib en kunnen wij jou nóg beter van dienst zijn.
Lees verder

Boom jaarmarkt: 8 - 11 oktober
Het 2de weekend van oktober staat traditiegetrouw in het teken van Boom Jaarmarkt. Van vrijdag 8 oktober tot en met maandag 11 oktober organiseren we de 191ste editie van onze jaarmarkt.
Lees verder

Boom zoekt vrijwilligers voor fietsproject
In mei 2022 start de sociale dienst van het Lokaal bestuur Boom opnieuw met ons fietsproject. Daarmee willen ze 18-plussers leren fietsen. Voor veel mensen is fietsen de normaalste zaak van de wereld, maar niet iedereen kreeg de kans om dit als kind te leren.
Lees verder

Het Groot Dictee Heruitgevonden - speel mee met De Schrijfwijzen
Op vrijdagavond 8 oktober verwelkomen we je graag in onze bib om deel te nemen aan De Schrijfwijzen, Het Groot Dictee Heruitgevonden. Een tof spel in drie rondes voor íédereen die graag speelt met letters. Je hoeft dus zeker geen spellingkrak te zijn om mee te doen.
Lees verder

Afterwork op vrijdag 8 oktober
Zin om met je collega's de terugkeer naar het normale leven te vieren? Kom dan zeker op 8 oktober naar onze Afterwork. Dj Monsieur La Funk zorgt voor de perfecte muziek om je weekend goed in te zetten.
Lees verder

Boom Jaarmarktkermis van 9 tot 11 oktober - mer prikkelarm kermismoment
Vanaf 9 oktober kan je in Boom opnieuw komen genieten van de grote jaarmarktkermis. We konden al even proeven van de kermis tijdens de braderie, maar voor de jaarmarktkermis trekken we zoals gewoonlijk alle registers open!
Lees verder