Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 28 september 2021

Gemeente Beernem: Coronanieuws: versoepelingen vanaf vrijdag 1 oktober

Coronanieuws: versoepelingen vanaf vrijdag 1 oktober
Vanaf vrijdag 1 oktober is het dragen van een mondmasker voor personen ouder dan 12 jaar enkel nog verplicht in welbepaalde omstandigheden. Vanaf 1 oktober is dansen opnieuw toegelaten in caf├ęs. Ook discotheken, dancings en nachtclubs kunnen opnieuw openen op voorwaarde dat het Covid Safe Ticket gebruikt wordt en de luchtkwaliteit en ventilatie verzekerd zijn.
Lees verder

Workshop 'Thuis in twee gezinnen'
Hoe is het om in twee gezinnen te leven? Hoe ervaar je dat als kind, ouder, plusouder, grootouder, ...? Wat kun je doen om kinderen te ondersteunen in zulke complexe situaties te ondersteunen? We gaan samen in gesprek rond je ervaringen, doorspekt met wat theorie en praktische tools. Lesgeefster Isa Deschuyteneer is Integratief Gezins-psychotherapeut. Neem dan deel aan deze gratis workshop op dinsdag 12 oktober om 19.00 u in sporthal Drogenbrood.
Lees verder

Doe mee aan 'Reveil' op maandag 1 november
Met Reveil blazen we Allerheiligen nieuw leven in. Op maandag 1 november rond zonsondergang (van 17.00 tot 18.00 u) doorbreken we de stilte op het begraafpark Heilige Maria Moeder Gods. Breng kaarsen en lampen mee voor extra gezelligheid.
Lees verder