Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 1 september 2021

Gemeente Balen: Leerkrachten: Hoe omgaan met een pandemie (doelgroep: middelbaar onderwijs)

Leerkrachten: Hoe omgaan met een pandemie (doelgroep: middelbaar onderwijs)
Het coronavirus heeft onze levens op zijn kop gezet, ook die van jongeren. De EDUbox Pandemie laat jongeren op een interactieve en laagdrempelige manier zien hoe pandemieën een uitdaging vormen voor mens en wetenschap.
Lees verder

Leerkrachten: Gratis milieulessen voor 2e en 3e graad lager onderwijs
Gemeente Balen geeft je de mogelijkheid om gratis milieulessen aan te vragen rond thema's water, energie of klimaat. Je kan deze lessen aanvragen vóór 26 september 2021 via www.iok.be/milieulessen.
Lees verder

Laatste vaccinatiedag AstraZeneca op 6 september. Plan tweede vaccinatie nu in!
Kreeg je al een 1e vaccinatie AstraZeneca en miste je het 2e vaccinatiemoment? Plan dit dan zo snel mogelijk in met je vaccinatiecode of via het callcenter. Op maandag 6 september vaccineren we een laatste keer met AstraZeneca. Nadien is er geen mogelijkheid meer om je vaccinatie af te ronden.
Lees verder

Word je voor 1 september 12? Registreer je zo snel mogelijk op www.vaxlist.be
Word je nog voor 1 september 12 jaar en wil je gevaccineerd worden? Registreer je dan zo snel mogelijk op www.vaxlist.be. We nodigen dagelijks mensen van de reservelijst uit om geen vaccins verloren te laten gaan.
Lees verder

Overlegcomité: vanaf 1 september vallen heel wat beperkingen weg
Het Overlegcomité heeft beslist om vanaf 1 september de meeste beperkingen op te heffen voor samenkomsten thuis, horeca, privéfeesten, activiteiten in clubverband, begrafenissen, erediensten, nachtwinkels, kleinere evenementen en grotere evenementen (mits gebruik Covid Safe Ticket).
Lees verder