Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 1 september 2021

Gemeente Balen: Leerkrachten: Graag flyer jeugdwerk uitdelen aan je leerlingen

Leerkrachten: Graag flyer jeugdwerk uitdelen aan je leerlingen
De jeugddienst vraagt om begin september de flyers van het Balens jeugdwerk uit te delen aan de leerlingen. Op die flyer staat de info over alle Balense jeugdverenigingen (inclusief een handig overzichtskaartje).
Lees verder

Leerkrachten: (voor)leestip: Stinkhond kampioen
Nu de Olympische spelen achter de rug zijn en de paralympics gestart, organiseren Stinkhond en zijn vriend Plattekat ook nog eens de Jolympische spelen waar iedereen een medaille kan winnen. Een geweldig leuk boek om voor te lezen vanaf +-5 jaar of zelf te lezen vanaf 7 jaar.
Lees verder

Inspraak over plan-MER visserij
Lees verder

Laatste weken voor Belgerinkel
Belgerinkel XL nadert zijn ontknoping. Nog t.e.m. 31 augustus kan je stempels verzamelen bij zo'n 115 Balense handelaars, horecazaken of gemeentediensten, als je er met de fiets of te voet langsgaat. Lever er je volle spaarkaarten tegen die datum ook terug in, om kans te maken op een mooie prijs.
Lees verder

Leerkrachten: Ga in sportoutfit naar school en maak kans op optreden Ketnetband
MOEV en Sport Vlaanderen roepen alle kinderen op om op woensdag 29 september in de outfit van hun sport(club) naar school te komen. Zo kunnen ze hun sport in de kijker zetten. Schrijf je school in en maak kans op een optreden van de Ketnetband of een andere mooie prijs.
Lees verder