Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 20 september 2021

Gemeente Aalter: Vacature technisch beambte - poetshulp (E1-E3, voltijds of deeltijds, contractueel)(m/v/x) (aanwervi...

Gemeente Aalter
Vacature technisch beambte - poetshulp (E1-E3, voltijds of deeltijds, contractueel)(m/v/x) (aanwerving + aanleg van een wervingsreserve)
OCMW Aalter is een dynamisch en ondernemend bestuur dat mensen sterker wil maken en een belangrijke sociale doelstelling wil waarmaken. Het OCMW Aalter is op zoek naar een technisch beambte-poetshulp. Solliciteer tot en met maandag 4 oktober.
Lees verder

Laatste kans: gebruik jouw Horeca-Aalterbon vóór 1 oktober
September brengt heel wat coronaversoepelingen, mooie nazomerdagen én kermis. Een ideaal moment om lekker te terrassen of heerlijk te dineren. Vergeet dan zeker jouw Horeca-Aalterbon niet, want september is ook de laatste maand waarin je jouw bon kan gebruiken.
Lees verder

Nee, er is niets mis met jouw nieuwe eID
Wie zijn of haar elektronische identiteitskaart (eID) gebruikt voor online toepassingen, doet er goed aan de nieuwste software te installeren.
Lees verder

Kermis Aaltercentrum gaat tweede week in
De kermis Aalter-centrum gaat de tweede week in. Met de jaarmarkt, optredens op de Markt en het vuurwerk staan nog veel hoogtepunten op het programma.
Lees verder