Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zaterdag 18 september 2021

Gemeente Aalter: Vacature technisch beambte - poetsvrouw (E1-E3, voltijds of deeltijds, contractueel)(m/v/x) (aanwerv...

Gemeente Aalter
Vacature technisch beambte - poetsvrouw (E1-E3, voltijds of deeltijds, contractueel)(m/v/x) (aanwerving + aanleg van een wervingsreserve)
OCMW Aalter is een dynamisch en ondernemend bestuur dat mensen sterker wil maken en een belangrijke sociale doelstelling wil waarmaken. Het OCMW Aalter is op zoek naar een technisch beambte-poetsvrouw. Solliciteer tot en met maandag 4 oktober.
Lees verder

Vacature: technisch beambte – schoonmaker gebouwen – (m/v/x) (deeltijds of voltijds, contractueel, E1 – E3, bepaalde duur)
Help mee instaan voor het onderhoud van de gebouwen van het lokaal bestuur Aalter zodat de burgers, klanten en het personeel van het lokaal bestuur gebruik kunnen maken van verzorgde en veilige gebouwen, accommodaties en materieel. Solliciteer tot en met zondag 26 september 2021.
Lees verder

Waarom je enkel vers grasmaaisel naar het groencomposteringspark mag brengen…
Het composteringsproces op het groencomposteringspark is een delicaat, natuurlijk proces. Om dat niet te verstoren is het belangrijk dat er geen rottend gras, groenten en fruit worden aangeleverd op het park.
Lees verder

Aalter kiest voor verkeersveiligheid en zone 30: maar wat betekenen die verkeersborden precies?
Met de invoering van het nieuwe circulatieplan op 1 september 2021 werden heel wat zones 30 uitgebreid.
Lees verder