Doorgaan naar hoofdcontent

Football Talk. Batshuayi scoort bij Besiktas - Bayern maakt Bochum in, Theate viert eerste goal in Serie A - Leipzig ...

HLN
Football Talk. Batshuayi scoort bij Besiktas - Bayern maakt Bochum in, Theate viert eerste goal in Serie A - Leipzig kan weer niet winnen
Pandoering in Milaan voor Bologna: het verloor met 6-1. Arthur Theate kopte de eerredder in het slot tegen de touwen. Het duel was amper zes minuten ver en Lautaro Martinez had de score al geopend voor de Milanezen, op assist van Denzel Dumfries. Op het halfuur verdubbelde Milan Skriniar de kloof. Nicola Barella (34.) besliste nog voor halfweg de partij met de 3-0. Matias Vecino (54.) en Edin Dzeko (63. en 68.) voltrokken de afstraffing.
Lees verder

Radja Nainggolan opent nieuwe tattooshop Goons&Queens: "Alleen op mijn benen is nog wat plaats voor extra inkt"
Aan het Stationsplein in Sint-Niklaas heeft Goons&Queens zaterdag een nieuwe tattooshop geopend. De opbrengst van alle tattoos die in het openingsweekend gezet worden, gaat integraal naar Kom op tegen Kanker. Een goed doel dat ook de bekende voetballer Radja Nainggolan nauw aan het hart ligt. Hij kwam dan ook met plezier even langs.
Lees verder

Volgens nieuwe expertise stierf Chovanec door verwondingen die hij zichzelf toebracht, maar advocate weduwe Chovanec weerlegt dat: "Onze experten weten van niks"
Een nieuwe expertise in de zaak-Chovanec wijst uit dat de man overleed als gevolg van de slagen die hij zichzelf toebracht en niet als gevolg van het gedrag van de agenten of hulpverleners. Dat meldt RTL Info zaterdag en de info wordt bevestigd door een bron bij het onderzoek. Ann Van de Steen, advocate van de weduwe van Chovanec, zegt in een reactie dat dit niet klopt. "Onze experten weten van niets. Dit is hallucinant, een week voor de wedersamenstelling."
Lees verder

Gedetineerde gewond nadat medegevangene hem neersteekt
Een gedetineerde in de gevangenis van Merksplas is zaterdagnamiddag gewond geraakt tijdens de wandeling. Hij werd aangevallen door een medegevangene. De aanvaller wordt voor de onderzoeksrechter geleid.
Lees verder

Rusland verbiedt lesbische nonnen-film Paul Verhoeven
Rusland heeft de nieuwe Paul Verhoeven-film Benedetta verboden. De film, die vanaf 7 oktober in de Russische bioscopen zou draaien, heeft geen distributievergunning van het ministerie van Cultuur gekregen, zo meldde het Russische staatsagentschap Tass.
Lees verder

LIVE. Rusten bij 0-0 op Mambourg! Club heeft de handen vol met Charleroi, dat de beste kansen kreeg om op voorsprong te komen
• Jupiler Pro League • Speeldag 8 • Aftrap: 20u45 • Stade du Pays de Charleroi
Lees verder

Joachim Van Damme aanjager als vanouds bij KV Mechelen: "Ik had veel goesting om me te tonen"
KV Mechelen won naar eigen zeggen "op mentaliteit" van OH Leuven. Belangrijke schakel in die deugddoende overwinning was Joachim Van Damme (30), die voor het eerst sinds februari weer aan de aftrap stond. "Of mijn tijd in de B-kern een zware periode was? Ik heb al wat andere watertjes doorzwommen."
Lees verder

Koorddanser steekt de Seine over vanop de Eiffeltoren
Koorddanser Nathan Paulin heeft zaterdag in Parijs voor spektakel gezorgd. De acrobaat ging vanuit de Eiffeltoren, op een koord van 670 meter lang, de Seine over tot aan het Théâtre National de Chaillot. De man zweefde bijna 70 meter boven de grond.
Lees verder

Onbegrijpelijk: speler van Engelse tweedeklasser komt na verschrikkelijke doodschop erg goed weg met geel
Van de Engelse Championship (tweede klasse) wordt weleens gezegd dat het één van de hardste competities ter wereld is. Maar wat Luton Town-speler Henri Lansbury vandaag deed, hoort toch echt niet thuis op een voetbalveld. Terwijl het spel stillag verkocht hij Swansea-speler Ryan Manning een gruwelijke doodschop, maar de scheidsrechter bestrafte het slechts met geel.
Lees verder

LIVE. Wat een redding! Mignolet voorkomt de 1-0 van Nicholson met geweldige parade
• Jupiler Pro League • Speeldag 8 • Aftrap: 20u45 • Stade du Pays de Charleroi
Lees verder

Bergs en Bemelmans kunnen niet winnen in Bolivië: België staat 2-0 in het krijt in Davis Cup
De Belgische tennissers staan in het Paraguayaanse Asuncion op een 2-0 achterstand in hun Davis Cup-duel tegen Bolivië. Nadat Ruben Bemelmans (ATP-221) een 6-3, 6-4 nederlaag leed tegen Hugo Dellien (ATP-144), verloor ook Zizou Bergs (ATP-191) zijn wedstrijd: 6-4, 4-6, 6-2 tegen Murkel Dellien (ATP-1332).
Lees verder

Libanon treft 20 ton ammoniumnitraat aan in opslagplaats in Bekavallei
De Libanese autoriteiten hebben 20 ton ammoniumnitraat in beslag genomen - dezelfde chemische stof die leidde tot de verwoestende ontploffing vorig jaar in de haven van Beiroet. De ontdekking gebeurde in het oosten van het land, waar de Hezbollah sterk staat, zo berichten Libanese media.
Lees verder

Triest nieuws in de rand van WK wielrennen: Deense ex-prof Chris Anker Sørensen verongelukt in Zeebrugge
Dramatisch nieuws in de rand van het WK wielrennen: ex-prof en huidig co-commentator voor de Deens televisie Chris Anker Sørensen (37) is bij een ongeval in Zeebrugge verongelukt. De Deen werd met de fiets aangereden door een bestelwagen.
Lees verder

LIVE. Wie trekt het laken naar zich toe in het slot van de match: Charleroi of Club?
• Jupiler Pro League • Speeldag 8 • Aftrap: 20u45 • Stade du Pays de Charleroi
Lees verder

Hanne en Marthe delen eerste Golden Ticket uit en twee jongens halen hoge scores: bekijk hier alle audities uit 'K2 zoekt K3'
Dertien Vlaamse en Nederlandse jongens en meisjes gaven zaterdagavond het beste van zichzelf om de plek van Klaasje in te nemen in de tweede auditieronde van 'K2 zoekt K3'. Naast de kijk- en luisterbox kregen de kijkers dit keer voor het eerst de reacties van Hanne & Marthe te zien in de gouden box. De K3'tjes deelden op het einde van de aflevering bovendien voor het eerst een Golden Ticket uit. Wij zetten alle audities op een rijtje, en dit keer vielen vooral de performances van de jongens op.
Lees verder

Dramatisch nieuws in de rand van het WK wielrennen: Deense ex-prof Chris Anker Sørensen verongelukt in Zeebrugge
Dramatisch nieuws in de rand van het WK wielrennen: ex-prof en huidig co-commentator voor de Deens televisie Chris Anker Sørensen (37) is bij een ongeval in Zeebrugge verongelukt. De Deen werd met de fiets aangereden door een bestelwagen.
Lees verder

Geen finale voor Van den Bergh op Nordic Darts Masters: 'Dancing Dimi' geeft riante voorsprong uit handen tegen Engelse Fallon Sherrock
Dimitri Van den Bergh is op de Nordic Darts Masters gestrand in de halve finale. 'Dancing Dimi' was nochtans goed op weg naar een finaleplaats en liep tot 2-8 uit tegen Fallon Sherrock. De Engelse gaf zich echter niet gewonnen en zette de wedstrijd met een fantastische comeback nog naar haar hand: 11-10.
Lees verder

'King Charles' doet het weer: De Ketelaere bezorgt Club drie gevleide punten in Charleroi, dat voor het eerst verliest dit seizoen
Charleroi kan dan toch verliezen. De Carolo's gingen vanavond met 0-1 onderuit tegen Club Brugge - de eerste seizoensnederlaag voor de mannen van Still. Charles De Ketelaere brak de ban pas in de toegevoegde tijd. Blauw-zwart is alleen leider.
Lees verder

Football Talk. Moeskroen pakt eerste punt van het seizoen - Batshuayi scoort bij Besiktas - Theate viert eerste goal in Serie A
Moeskroen heeft de 0 van de tabellen geveegd op de vijfde speeldag in de 1B Pro League tegen Virton. Het speelde meer dan een helft met 10, maar hield op karakter een punt thuis: 1-1. Din Sula bracht Virton op 0-1 en tien minuten later zag Moeskroen Jérémy Taravel uitgesloten worden met een tweede gele kaart. Toch slaagde de hekkensluiter erin om met een gelijke stand de rust in te trekken dankzij een doelpunt van Lucas Costa.
Lees verder

Tienduizenden Fransen betogen opnieuw tegen coronapas
Voor de tiende zaterdag op rij zijn er verspreid over Frankrijk tienduizenden actievoerders op straat gekomen om te protesteren tegen de gezondheidspas. Volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken waren zowat 80.000 manifestanten op de been, van wie meer dan 6.000 in de hoofdstad Parijs.
Lees verder