Doorgaan naar hoofdcontent

Clement: “Dit is een beloning voor ons harde werk van de voorbije maanden”

HLN
Clement: "Dit is een beloning voor ons harde werk van de voorbije maanden"
Philippe Clement mag drie punten bijschrijven op de rekening van Club Brugge na de late zege in Charleroi. De coach van blauw-zwart loofde na de match vooral de mentaliteit en vechtlust van zijn ploeg.
Lees verder

Na vijf jaar stilte: Adele komt in december met album en concert
Adele keert na bijna vijf jaar radiostilte in december terug op het podium. De zangeres brengt in de wintermaand een nieuw album uit en treedt daar vervolgens mee op in het Amerikaanse Las Vegas, zo meldt The Mirror.
Lees verder

Man zonder coronapas mag park niet binnen en schiet op bewakers in Frankrijk
Een man die in de stad Chambéry, in de Franse Alpen, een park niet binnen mocht omdat hij geen coronapas kon voorleggen, heeft twee bewakers met een revolver verwond. Het duo verkeert niet in levensgevaar.
Lees verder

Football Talk. Moeskroen pakt eerste punt van het seizoen - Ajax verplettert Cambuur met 9-0 - Batshuayi scoort bij Besiktas
Ajax heeft op de vijfde speeldag in de Eredivise brandhout gemaakt van SC Cambuur. De Nederlandse recordkampioen won met 9-0 en kon rekenen op maar liefst acht verschillende doelpuntenmakers. Timber opende net na het kwartier de score voor de Amsterdammers. Berghuis, Mazraoui en Neres diepten de tussenstand nog voor de rust uit naar 4-0.
Lees verder

LIVE (13u30). Racing Genk gaat in Limburgse derby op zoek naar drie punten
• Aftrap: 13u30
Lees verder

LIVE (16u). Kan Antwerp de drie punten thuis houden tegen Seraing?
• Jupiler Pro League
Lees verder

LIVE (18u30). Wie trekt aan het langste eind in de Clasico tussen Anderlecht en Standard
• Aftrap: 18u30
Lees verder

LIVE (20u45). Kunnen Messi en co wél winnen tegen Lyon?
• Ligue 1 • Aftrap: 21u • Ref: Clement Turpin • Parc des Princes
Lees verder

LIVE (20u45). Houdt Juventus de punten thuis in topper tegen AC Milan?
• Serie A • Aftrap: 20u45 • Allianz Stadium • Ref: Daniele Doveri
Lees verder

LIVE (21u). Krijgt Eden Hazard wel minuten in topper tegen Valencia?
• LaLiga • Aftrap: 21u • Mestalla • Ref: Pablo Gonzalez
Lees verder

LIVE (17u30). Doet Lukaku de netten ook trillen in derby tegen Tottenham?
• Premier League • Aftrap: 17u30 • Tottenham Hotspur Stadium • Ref: Paul Tierney
Lees verder

LIVE (21u). Hein Vanhaezebrouck gaat met Gent op bezoek bij ex-ploeg KV Kortrijk
• Aftrap: 21u
Lees verder

Dé nieuwe trend: het maatpak voor vrouwen
Een kostuum voor vrouwen? Doorgaans bleef die formaliteit beperkt tot een werkvergadering of een communiefeest. Maar zie: opeens hangt het tweedelige pak overal, en naar het schijnt varen vrouwen daar wel bij. "Wat lingerie onder je kleren doet, doet een 'powersuit' terwijl iedereen het ziet: zelfvertrouwen geven." Allemaal CEO, in het diepst van onze kleerkast?
Lees verder

Eerste raket met louter 'ruimtetoeristen' veilig teruggekeerd
De SpaceX-raket met vier bemanningsleden is in de nacht van zaterdag op zondag net na 01.00 uur zoals gepland in de Atlantische Oceaan geplonsd. Daarmee is de eerste ruimtemissie met aan boord louter niet-professionele astronauten met succes afgesloten.
Lees verder

Twee wagens vernield na brand in Antwerpen Noord
In de Nijverheidstraat, vlakbij park Spoor Noord, stond een geparkeerde wagen zaterdagnacht in brand. Er was op dat moment niemand aanwezig.
Lees verder

Evolutionair psycholoog David Buss: "Mannen leiden een leven vol onvervuld verlangen"
Al dertig jaar onderzoekt David Buss onze seksuele drijfveren. In zijn nieuwe boek brengt hij de 'seksuele oorlog' tussen mannen en vrouwen in kaart. "Mannen lezen signalen vaak verkeerd: 'O, die vrouw heeft een mooie lach. Zou ze zin in seks hebben?'''
Lees verder

Frankrijk: relaties binnen NAVO onder druk na duikbootaffaire
Na het misgelopen duikbootcontract met Australië komen de relaties binnen het militaire bondgenootschap van de NAVO volgens Frankrijk onder druk te staan. Dat zei minister van Buitenlandse Zaken Jean-Yves Le Drian zaterdagavond op tv-zender France 2.
Lees verder

"Als ik iets doe, wil ik de beste zijn. De beste schrijver. De grootste Amerikaspecialist"
Elke avond, voor ze gaat slapen, leest Björn Soenens zijn vrouw een verhaaltje voor. Telkens opnieuw: een stukje van Toon Tellegen over de eekhoorn, de mier en de dieren uit het bos - gewoon, omdat ze zo houdt van z'n diepe basstem. Bij Emma, negentien jaar jonger, vindt Soenens eindelijk het geluk. "Het is niet omdat je drie keer getrouwd was dat je een Don Juan of een flierefluiter bent."
Lees verder

Peking vergroot macht met eerste 'patriottische' verkiezingen in Hongkong
In Hongkong is zondag het stemmen voor een nieuw kiescomité begonnen. Ongeveer 4.900 inwoners van de Chinese metropool, die ruim zeven miljoen inwoners telt, stemmen vandaag op kandidaten die de nieuwe leider van de stad en de helft van het parlement kiezen. In 2016 konden nog 233.000 mensen stemmen.
Lees verder

Zon maakt in loop van de dag plaats voor stapelwolken
Het weer wordt zondag zacht en zonnig. In de loop van de dag komen er wel stapelwolken en is er lokaal kans op een bui. Het kwik stijgt tot 17 graden in de Ardennen en 22 graden in Vlaanderen. Dat zegt het KMI.
Lees verder