Doorgaan naar hoofdcontent

Besiktas van Batshuayi verliest kansloos van Ajax, Saelemaekers en co verliezen in slot van Atlético

HLN
Besiktas van Batshuayi verliest kansloos van Ajax, Saelemaekers en co verliezen in slot van Atlético
Ajax heeft op de tweede speeldag van de Champions League met 2-0 gewonnen van Besiktas. Rode Duivel Michy Batshuayi maakte de wedstrijd vol voor de Turken, trapte een bal op de paal, maar kon het verschil niet maken.
Lees verder

Vanaken eerste Belg die vier keer op rij scoort in de Champions League
Van een mooie statistiek gesproken. Hans Vanaken trof tegen RB Leipzig al voor de vierde keer op rij raak in de Champions League, geen landgenoot deed hem dat voor.
Lees verder

Jayden (2) slaat alarm bij brand: "Dankzij hem kon ik ontkomen, samen met mijn andere kleine kinderen"
Ruim dertien jaar nadat ze al eens haar kinderen moest redden tijdens een slaapkamerbrand in Outrijve (Avelgem), overkwam Joke Avet (37) uit Meulebeke dinsdagavond net hetzelfde. "Mijn jongste zoontje sloeg alarm, het ventje is amper twee", zucht de vrouw die sinds anderhalf jaar een kleerwinkel uitbaat. "De schade is groot maar ik prijs me gelukkig. Mijn drie kleine kinderen zijn ongedeerd, dat is het voornaamste."
Lees verder

Steekpartij aan station in Hemiksem: 1 persoon overleden
Aan het station in Hemiksem speelde zich dinsdagavond omstreeks 20.45 uur een dodelijke steekpartij af. Een jongeman, waarvan de identiteit nog onbekend is, overleed. Een verdachte is opgepakt.
Lees verder

Tine Embrechts sprakeloos door verrassingsoptreden van zoon Oscar
Tafelgaste Tine Embrechts (46) kreeg een bijzondere verrassing dinsdagavond in 'De Cooke & Verhulst Show'. En daar zaten haar zoon Oscar (17) en Bart Peeters (61) voor iets tussen.
Lees verder

Duits kanselierskandidaat Laschet verontschuldigt zich bij CDU/CSU voor tegenvallend resultaat
Armin Laschet, kanselierskandidaat van de conservatieve CDU/CSU, heeft vandaag tijdens een fractiebijeenkomst van de twee partijen zijn verontschuldigingen aangeboden voor het tegenvallende resultaat bij de Duitse parlementsverkiezingen. Volgens ingewijden gaf hij toe dat hij als lijsttrekker fouten had gemaakt tijdens de verkiezingscampagne.
Lees verder

Vormer viert rentree
Daar was-ie dan. Ruud Vormer, die gisteren zijn rentree vierde na twee weken afwezigheid. De Nederlander kreeg een klein kwartiertje van Clement, waarbij hij opvallend genoeg de aanvoerdersband niet overnam van Vanaken. Al had dat wellicht alles te maken met de intensiteit en spanning van de wedstrijd. Vormer werd sportief gepasseerd in de openingsmatch tegen PSG, waarin Rits op hem de voorkeur kreeg. Vervolgens viel hij uit met een achillespeesblessure en miste hij zo ook de competitieduels tegen Charleroi en OH Leuven. (TTV)
Lees verder

Stafchef na 'val' Afghanistan: "Binnen een jaar kan al-Qaida weer VS aanvallen"
Al-Qaida-terroristen kunnen mogelijk binnen een jaar vanuit Afghanistan alweer een bedreiging zijn voor de Verenigde Staten. "De taliban heeft de banden met hen nog niet verbroken", stelt Mark Milley, de hoogste generaal van het Amerikaanse leger.
Lees verder

Onder de ogen van scheidsrechter Visser gaat Real in eigen huis onderuit tegen bescheiden Sheriff Tiraspol
De ervaren Clement Turpin in de VAR-regiekamer tipte Lawrence Visser om de fase toch maar eens op het scherm te bekijken. Een lichte penalty wiste een stunt slechts even uit. Sheriff Tiraspol trok de broek af van Real Madrid. En gaf hoop aan alle kleintjes.
Lees verder

HIGHLIGHTS. Rits en Vanaken aan het kanon, goal Lang afgekeurd
Een nieuwe stunt. Club Brugge pakte de volle buit op het veld van RB Leipzig: 1-2. Hieronder kunt u de hoogtepunten uit de Champions League-wedstrijd bekijken.
Lees verder

Nieuwe stunt: Club Brugge wint in Leipzig na erg sterke eerste helft
1-2 in Leipzig! Een nieuwe knalprestatie voor Club Brugge in de Champions League. In een ijzersterke eerste helft wisten Hans Vanaken en Mats Rits een vroege opdoffer uit. Na rust was het vooral overleven, maar blauw-zwart trok de overwinning verdiend over de streep. 4 op 6, overwinteren op het kampioenenbal hoeft nu echt geen utopie meer te zijn.
Lees verder

Kevin De Bruyne ontsnapt aan rood tijdens nederlaag bij PSG, Messi maakt eerste goal in Parijse loondienst
De ban is gebroken. Het Parc des Princes heeft voor de allereerste keer de naam van Lionel Messi geschreeuwd na een doelpunt. Zijn flits, en de opener van Gueye, zorgden voor een ander unicum: een zege van PSG tegen Manchester City. Bij de Citizens ontsnapte De Bruyne aan een rode kaart.
Lees verder

ONS RAPPORT. 'Mister Champions League' schittert met 9 op 10, één speler flirt met buis
Club Brugge stuntte opnieuw in de Champions League. Dit keer won blauw-zwart met 1-2 op bezoek bij RB Leipzig. In ons rapport blinkt Hans Vanaken uit met een score van 9 op 10, al flirt ook een speler met een onvoldoende.
Lees verder

Onze chef voetbal maakt diepe buiging voor demonstratie Club: "Pep komt straks naar Oostkamp met respect – reken maar"
Je valt van de ene verbazing in de andere bij dit Club Brugge in Europa. Club won in Leipzig nadat het alle registers opentrok: van Gegenpressung over combinatievoetbal tot een overlevingsstrijd. Club Brugge maakt statement na statement in de Champions League. Met een sublieme Vanaken, een fijnbesnaarde Lang en een excellente De Ketelaere. "Waar eindigt het verhaal van hém?"
Lees verder

Maud Vanwalleghem nieuwe senator voor CD&V
Door de benoeming van Sabine de Bethune als rechter bij het Grondwettelijk Hof, moest CD&V een nieuwe senator aanduiden. Op voordracht van voorzitter Joachim Coens besliste de partijraad van CD&V vandaag om Maud Vanwalleghem (32) aan te duiden als nieuwe senator.
Lees verder

Club-voorzitter Verhaeghe groet fans na overwinning tegen RB Leipzig
Een nieuwe stunt. Club Brugge gaf ook in zijn tweede groepsmatch in de Champions League zijn visitekaartje af. Blauw-zwart won op het veld van RB Leipzig: 1-2. Voorzitter Bart Verhaeghe ging na afloop de Club-fans groeten. Een diepe buiging voor de supporters.
Lees verder

Mulder en De Bilde kijken met grote ogen naar Hans Vanaken: "Het wordt drummen voor de Gouden Schoen"
Hans Vanaken stond er weer in Leipzig, zagen ook onze analisten Jan Mulder en Gilles De Bilde. Zij haalden na de 1-2-stuntzege van Club tegen de Duitse vicekampioen de loptrompet boven voor de Rode Duivel. Bekijk het in bovenstaande video!
Lees verder

Flinke wrevel aan Britse tankstations wegens aanhoudende brandstofcrisis
De aanhoudende Britse brandstofcrisis is nog lang niet van de baan. Nog steeds kampen tankstations over heel het Verenigd Koninkrijk met een tekort aan benzine en diesel omdat er te weinig vrachtwagenchauffeurs zijn om de pompstations te bevoorraden.
Lees verder

LIVE (21u). Lukaku kijkt Juventus in de ogen bij eerste terugkeer naar Italië
• 2de speeldag groepsfase • Aftrap: 21u • Allianz Stadium • Zowel Juve als Chelsea won z'n openingsmatch
Lees verder

LIVE (21u). Pakken Ronaldo en Man United eerste punten tegen Villarreal?
• 2de speeldag groepsfase • Aftrap: 21u • Old Trafford • Man United ging op de openingsspeeldag verrassend onderuit bij Young Boys
Lees verder