Doorgaan naar hoofdcontent

Ouders opgepakt omdat ze hun dochtertje van 10 jaar prostitueerden

HLN
Ouders opgepakt omdat ze hun dochtertje van 10 jaar prostitueerden
De raadkamer van Marche-en-Famenne heeft vrijdag de voorlopige hechtenis van drie mensen uit de buurt van Florenville bevestigd wegens groepsverkrachting van een meisje van rond de 10 jaar oud. Dat meldt het parket van Luxemburg. De ouders zouden hun kind hebben geprostitueerd, zo meldde Sudpresse eerder deze week.
Lees verder

BMW van Tom Cruise gestolen tijdens opnames 'Mission: Impossible'
De BMW van Tom Cruise (59) is gestolen tijdens opnames van de actiefilm 'Mission: Impossible 7' in Birmingham. De politie bevestigt aan The Sun dat de auto intussen weer gevonden is, maar dat er voor duizenden euro's aan spullen uit de wagen gehaald zijn.
Lees verder

LIVE. GOAL! Gueye kopt de gelijkmaker binnen voor KV Kortrijk
• Jupiler Pro League • Speeldag 6 • Aftrap: 20u45 • Guldensporenstadion
Lees verder

Pentagon: "Luchthaven Kaboel nog steeds onder Amerikaanse controle"
Dat de luchthaven in de Afghaanse hoofdstad Kaboel in handen zou zijn van de taliban, is "fout". Dat zegt het Amerikaanse ministerie van Defensie vrijdag. "Ze controleren geen enkele toegangspoort. Ze hebben geen controle over de activiteiten op de luchthaven. Dat is nog steeds onder Amerikaanse controle", aldus woordvoerder John Kirby. Eerder meldde een woordvoerder van de taliban dat ze controle hadden over verscheidene delen van de luchthaven van Kaboel.
Lees verder

Taliban beweren dat ze controle hebben over delen van luchthaven Kaboel
De taliban hebben vrijdag de controle genomen over verscheidene delen van de luchthaven van Kaboel, zo heeft een van hun woordvoerders gezegd, vier dagen voor de definitieve terugtrekking van de Amerikaanse troepen. Een woordvoerder van het Pentagon laat weten dat de VS "het militaire gedeelte van de luchthaven" onder controle houden.
Lees verder

Geweldig afscheidscadeau van Haaland? Noorse spits bezorgt Dortmund in ultieme slotfase de zege tegen Hoffenheim
Heeft Erling Haaland in stijl afscheid genomen van Borussia Dortmund? Het zou zomaar kunnen. De Noor staat serieus op de radar van PSG, maar deed vanavond gewoon nog in Dortmund waar hij zo goed in is: scoren. Haaland bezorgde Borussia, met Meunier en Witsel, in de toegevoegde tijd drie punten tegen Hoffenheim.
Lees verder

De Kreuners spelen de pannen van het dak op BuikRock: "Zalig om het volk weer te zien feesten"
'Ik wil je' klonk nooit zo bevredigend. Het publiek zat te wachten op De Kreuners, zij op die 5.000 uit de bol geslagen festivalgangers. En wat hebben beiden genoten. De start van BuikRock in Deerlijk, de thuisbasis van Niels Destadsbader, kon geen betere vaart nemen. "Dit is genieten", sprak opper-Kreuner Walter Grootaers met voldoening.
Lees verder

Twijfelachtig gedrag en het eerste lingeriefeestje: zo ging 'Temptation Island: Love or Leave' van start
Twee Nederlandse en twee Belgische koppels zijn wederom de ultieme relatietest aangegaan in het hernieuwde 'Temptation Island'. Fans van 'guilty pleasure TV' zitten de komende weken dus gebeiteld. De eerste passage op de beeldbuis stond meteen garant voor dubbele pret, want we kregen ineens twee afleveringen voorgeschoteld. Daarin kwamen we al meteen enkele bedenkelijke praktijken tegen, leerden we de functie van het zwembad kennen én werd er een nieuw spreekwoord gelanceerd.
Lees verder

Spectaculaire beelden: grote crash in W Series op Spa-Francorchamps, twee pilotes naar het ziekenhuis
Vandaag zijn er op het circuit van Spa-Francorhamps zes auto's betrokken geraakt bij een zware crash tijdens de kwalificaties van de W series, een kampioenschap uitsluitend voor vrouwelijke piloten. De Noorse Ayla Agren en de Nederlandse Beitske Visser werden naar het ziekenhuis gebracht voor nader onderzoek.
Lees verder

KV Kortrijk sleept na sterke tweede helft en heerlijk doelpunt nog een gelijkspel uit de brand tegen KV Mechelen
Dat heet dan een voorsprong te grabbel gooien. KV Mechelen leek al vroeg in de match op weg naar de zege na twee goals van Nikola Storm, maar het liet Kortrijk volledig terug in de wedstrijd komen.
Lees verder

900.000 euro verduisterd bij Luikse intercommunale Igil om gokschulden te betalen
Via valse facturen is 907.000 euro verduisterd in het nadeel van de Luikse vastgoedintercommunale Igil. Dat meldt Le Vif vrijdag op zijn site.
Lees verder

Club Brugge opent Champions League met thuisduel tegen Lionel Messi en PSG
Het speelschema in de Champions League is bekend. Club Brugge opent de groepsfase van het kampioenenbal met een thuiswedstrijd tegen Paris Saint-Germain, meteen ook het eerste Europese duel van Lionel Messi in het shirt van PSG.
Lees verder

Biden beschuldigt China van verbergen "cruciale informatie over oorsprong pandemie"
Joe Biden heeft China er vandaag van beschuldigd "cruciale informatie over de oorsprong van de pandemie" van Covid-19 te verbergen. De Amerikaanse president deed dat na de bekendmaking van de samenvatting van een Amerikaans onderzoeksrapport.
Lees verder

Verdict gevallen in zaak van 1,9 miljard: "Coucke en co moeten farmareus Perrigo 266 miljoen euro"
Marc Coucke en zijn medevennoten van Waterland moeten 266 miljoen euro betalen aan het Amerikaanse bedrijf Perrigo. Dat heeft het Belgische arbitragecentrum in Brussel volgens De Tijd beslist. De Amerikanen van Perrigo vonden dat Coucke en co bij de verkoop van Omega Pharma de winstcijfers van het bedrijf hadden opgesmukt, wat Perrigo verleidde tot een deal van 3,8 miljard euro. Perrigo had daarom een claim van liefst 1,9 miljard euro ingediend.
Lees verder

Geen US Open voor Bemelmans en Minnen, die allebei in laatste kwalificatieronde sneuvelen
Ruben Bemelmans en Greet Minnen hebben zich niet op de hoofdtabel van de US Open weten te plaatsen. Ze struikelden allebei over hun laatste horde in de kwalificatierondes.
Lees verder

Bondsparket vervolgt KV Oostende en financieel directeur na heisa rond omstreden doelpunt
Het parket van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft beslist om KV Oostende en zijn financieel directeur Thorsten Theys te vervolgen. Aanleiding is de kritiek die de club en Theys in het bijzonder via WhatsApp uitten ten aanzien van scheidsrechter Visser, na de nederlaag tegen Standard (1-0) vorige speeldag.
Lees verder

LIVE (13u30). Zadelt Man City Arsenal op met nul op negen?
• Premier League • Arsenal heeft 0 op 6 • Aftrap: 13u30 • Etihad Stadium
Lees verder

LIVE (16u15). Blijft rode lantaarn Beerschot ook met lege handen achter in Charleroi?
• Jupiler Pro League • Beerschot rode lantaarn met 1 op 15 • Aftrap: 16u15 • Stade du Pays de Charleroi
Lees verder

LIVE (18u30). Herpakt STVV zich na nul op negen?
• Jupiler Pro League • STVV heeft nul op negen • Aftrap: 18u30 • Jan Breydel
Lees verder

LIVE (20u45). Gaat Standard met de volle buit aan de haal bij Union?
• Jupiler Pro League • Speeldag 6 • Aftrap: 20u45 • Joseph Marienstadion
Lees verder