Doorgaan naar hoofdcontent

Jurist over stap opzij van papa Britney Spears: “Goed nieuws, maar er hangt een staartje aan”

HLN
Jurist over stap opzij van papa Britney Spears: "Goed nieuws, maar er hangt een staartje aan"
Fans van Britney Spears (39) zijn door het dolle heen nu vader Jamie (69) bekend heeft gemaakt dat hij wil stoppen als haar bewindvoerder. Een grote overwinning, want de zangeres wil al een hele tijd ontsnappen van de invloed van haar papa. Toch heeft jurist Jonas Van Giel, die de zaak al jarenlang op de voet volgt, nog enkele bedenkingen. "Hier hangt een staartje aan", oppert hij.
Lees verder

Franck Berrier, ex-speler van Zulte Waregem, Standard en KV Oostende, op 37-jarige leeftijd overleden
Gewezen profvoetballer Franck Berrier is op 37-jarige leeftijd overleden. De ex-middenvelder van Zulte Waregem, Standard en KV Oostende kreeg gisteren een hartstilstand tijdens het padellen.
Lees verder

7-jarige Josiah krijgt handprothese dankzij middelbare scholieren
De Amerikaanse Josiah werd geboren met maar één hand. Ondertussen is hij zeven jaar en leerde hij skateboarden, basketballen en fietsen. Maar binnenkort kan hij dat allemaal doen met twee handen. De leerlingen van een middelbare school maken namelijk een prothese voor de 7-jarige Josiah. "Het eerste wat ik ga doen, is fietsen", zegt de Amerikaan.
Lees verder

Jaimie Vaes heeft nog steeds moeite met Lil' Kleine: "Het voelt heel ongemakkelijk als hij hier is"
Even leek het of Jaimie Vaes (31) en Lil' Kleine (26) terug een koppel vormden na het geweldsincident op Ibiza, maar met die geruchten maakt Jaimie nu komaf. In haar realityshow 'Vaes In The Lane' vertelt de presentatrice aan haar beste vriend, Koen Kardashian, dat ze zich nog steeds niet op haar gemak voelt wanneer Jorik in haar buurt is.
Lees verder

Bondscoach Belgian Cats over uitspraken Demarez: "Een ontslag vind ik zelf wel heel hard"
Bondscoach van de Belgian Cats Philip Mestdagh heeft gereageerd op de denigrerende uitspraken van Sporza-journalist Eddy Demarez die vorige week een schokgolf veroorzaakten. De basketbalvrouwen vroegen zijn ontslag, maar zo ver wil Mestdagh niet gaan. "Sommigen pleiten voor zijn ontslag, maar dat vind ik zelf wel heel hard", zegt hij aan de Krant van West-Vlaanderen.
Lees verder

Farmabedrijf Vectura aanvaardt controversieel overnamebod van tabaksgigant Philip Morris
De raad van bestuur van het Britse farmabedrijf Vectura, dat inhalatiemedicijnen en -producten tegen longaandoeningen ontwikkelt, heeft het overnamebod van 1,1 miljard Britse pond (1,3 miljard euro) van sigarettenfabrikant Philip Morris aanvaard. Dat gebeurde unaniem, hoewel er vanuit de gezondheidssector heel wat vraagtekens worden geplaatst bij de overname.
Lees verder

Van Roglic over Bernal tot Jakobsen: de Vuelta heeft heel wat schoon volk aan de start staan
Morgen is het zover. Dan begint met de Vuelta, de derde en laatste grote ronde van het seizoen. Kan Primoz Roglic een tweede eindzege op rij in de wacht slepen? Is het oersterke blok van Ineos te sterk, of krijgen we toch iemand anders op het hoogste schavotje? Met de Gouden Vuelta kun je zelf een ploegje maken en tonen dat je de grootste kenner bent.
Lees verder

'Covid Safe Ticket' vanaf vandaag ingezet: wat is het precies en wanneer heb ik het nodig?
Vanaf vandaag kunnen buitenevenementen van 1.500 tot 75.000 mensen in ons land worden georganiseerd met het Covid Safe Ticket (CST). Wat houdt het Covid Safe Ticket juist in? Waar vind ik het? En wanneer heb ik het nodig? Wij beantwoorden hieronder de meest belangrijkste vragen over het Covid Safe Ticket.
Lees verder

Man op Belgische 'Most Wanted'-lijst opgepakt in Duitsland: "Gezichtstransplantatie om onvindbaar te blijven"
Hoewel de politie enkel een verouderde opsporingsfoto van hem uit 2007 had, is Eric De Cocq van Delwijnen (54) opgepakt in Duitsland. Hij was een van de meest gezochte misdadigers van ons land. Volgens een anonieme brief aan de politie onderging hij tijdens zijn jarenlange vlucht een gezichtstransplantatie. Of dat ook effectief zo is, blijft voorlopig onduidelijk.
Lees verder

Man op Belgische 'Most Wanted'-lijst opgepakt in Duitsland: jarenlang onvindbaar omdat hij "gezichtstransplantatie" onderging?
Hoewel de politie enkel een verouderde opsporingsfoto van hem uit 2007 had, is Eric De Cocq van Delwijnen (54) opgepakt in Duitsland. Hij was een van de meest gezochte misdadigers van ons land. Volgens een anonieme brief aan de politie onderging hij tijdens zijn jarenlange vlucht een gezichtstransplantatie. Of dat ook effectief zo is, blijft voorlopig onduidelijk.
Lees verder

LIVE. Radja Nainggolan (33) geland in Deurne, Antwerp kan middenvelder dan toch overtuigen
Straffe transfer op de Bosuil. Radja Nainggolan (33) is overgevlogen naar België om een overgang naar Antwerp af te ronden. Behoudens problemen bij de medische testen staat niets nog een deal in de weg. Volg alle nieuwtjes hieronder in onze LIVEBLOG.
Lees verder

LIVE. Radja Nainggolan (33) komt aan op de Bosuil om transfer naar Antwerp af te ronden
Straffe transfer op de Bosuil. Radja Nainggolan (33) is overgevlogen naar België om een overgang naar Antwerp af te ronden. Behoudens problemen bij de medische testen staat niets nog een deal in de weg. Volg alle nieuwtjes hieronder in onze LIVEBLOG.
Lees verder

Levert de duurste zonnecrème de beste bescherming? Dermatologen geven advies: "Sommige mutualiteiten betalen producten deels terug"
Heb jij nog een reisje naar de zon in het verschiet? "Vergeet je zonnecrème niet mee te nemen en smeer je goed in als je gaat zonnebaden", zegt Thomas Maselis, dermatoloog en voorzitter van Euromelanoma, dat de strijd heeft aangebonden tegen huidkankers. Zonnecrèmes nemen echter een flinke hap uit het vakantiebudget. Moet je per se investeren in de duurste? En is het nodig om elk jaar een nieuwe te kopen? Enkele feiten op een rij.
Lees verder

Kustreddingsdienst waarschuwt na drama in Oostende: "Zee lijkt misschien rustig, maar dat is verraderlijk"
"Er moeten meer zwemlessen komen voor kinderen en jongeren uit Brussel en Wallonië. Sensibilisering over de gevaren is nodig, maar die doelgroep is o zo moeilijk te bereiken." Dat zegt An Beun, secretaris van de Intercommunale Kustreddingsdienst (IKWV), na het drama van donderdag in Oostende. Het is immers wel geweten dat het slachtoffer in kwestie niet zo goed kon zwemmen. "In dat geval beginnen mensen snel te panikeren wanneer ze plots geen bodem meer voelen. En dan kan het in een enkele seconden te laat zijn."
Lees verder

Zoveelste herhaling 'F.C. De Kampioenen' lokt het meeste kijkers
Eric Goens begon gisteren aan zijn programma 'Vlaanderen herleeft' voor 484.000 kijkers en Adriaan Van den Hoof presenteerde zijn zomerquiz 'Switch' voor 744.000. Maar het allerbest bekeken programma op donderdag 12 augustus was een zoveelste herhaling van 'F.C. De Kampioenen'.
Lees verder

Nainggolan in de voetsporen van Mignolet en Kompany: afgelopen jaren keerden heel wat (ex-)Rode Duivels terug naar Jupiler Pro League
Met Radja Nainggolan haalt Antwerp een grote naam naar de Bosuil. Eentje met 30 caps voor de Rode Duivels ook. De middenvelder gaat zo een paar andere internationals achterna, die de afgelopen jaren de gezelligheid van de Jupiler Pro League kwamen opzoeken. En Antwerp is met Nainggolan helemaal niet aan z'n proefstuk toe.
Lees verder

In de voetsporen van Mignolet en Kompany: Nainggolan niet eerste Rode Duivel die terugkeert naar Jupiler Pro League
Met Radja Nainggolan haalt Antwerp een grote naam naar de Bosuil. Eentje met 30 caps voor de Rode Duivels ook. De middenvelder gaat zo een paar andere internationals achterna, die de afgelopen jaren de gezelligheid van de Jupiler Pro League kwamen opzoeken. En Antwerp is daarbij helemaal niet aan z'n proefstuk toe.
Lees verder

Eerste meme-museum ter wereld opent zijn deuren in Hongkong
Zijn memes ook helemaal jouw ding? Goed nieuws, want er is nu een volledig museum aan de kunstvorm gewijd. Naast exposities van recente internetgeschiedenis zijn er ook interactieve zones waar je onder meer zelf memes kan maken of een tijdelijke meme-tattoo kan laten zetten. Je zal voor die meme-orabele uitstap wel helemaal naar Hongkong moeten afzakken.
Lees verder

Miss België Kedist Deltour houdt niet van dominante mannen: "In een relatie draag ík graag de broek"
Het levensverhaal van Kedist Deltour leest als een Assepoester-sprookje. Ze groeide op in Ethiopië, maar verloor op jonge leeftijd haar moeder. Haar vader hertrouwde met een andere vrouw, die zich als een typische boze stiefmoeder uit de sprookjes gedroeg. Op haar tiende kwam Kedist via adoptie in België terecht. De 24-jarige kapster mag zich tegenwoordig het mooiste meisje van het land noemen, maar heeft ze ook een typisch vrouwenbrein? "Mocht ik geen handige Harry in huis hebben, ik zou nooit nog nieuwe meubels kunnen kopen en dat is geen grap", vertelt Kedist in Primo.
Lees verder

Taiwanees-Macaus homokoppel trouwt na historische overwinning van rechtszaak
Een Taiwanees-Macaus homokoppel is getrouwd nadat beide mannen een rechtszaak tegen het Taiwanese beleid hebben gewonnen. Het koppel verzocht de regering om haar wetten rond het huwelijk tussen mensen van hetzelfde geslacht aan te passen. De overwinning wordt als een mijlpaal op het eiland beschouwd.
Lees verder