Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Zottegem: Autovrije Zondag in Zottegem: 19 september 2021

Autovrije Zondag in Zottegem: 19 september 2021
Op zondag 19 september zal het autovrije stadscentrum bruisen als nooit tevoren tijdens de derde editie van de Autovrije Zondag in Zottegem. Heel wat stadsdiensten slaan de handen in elkaar en zorgen samen voor een bijzonder aantrekkelijk en goed gevuld programma. Rainbow Run, Vrijetijdsmarkt, Foodtruckfestival, jeugdboekenverkoop, Street Art Project, muzikale animatie... er is voor elk wat wils!
Lees verder

Openbaar onderzoek nieuw ontwerp-beleidsprogramma 'Op weg naar circulair bouwen' Vlaanderen
Het nieuw ontwerp-beleidsprogramma 'Op weg naar circulair bouwen' geeft vorm aan deze circulaire ambities voor de Vlaamse bouwsector, en dit voor de periode 2022 tot 2030. Voor de Vlaamse Regering dit ontwerp-beleidsprogramma 'Op weg naar circulair bouwen' kan goedkeuren, loopt er een openbaar onderzoek en kan je bezwaren of opmerkingen overmaken aan OVAM.
Lees verder

September is Maand van de Sportclub
Zottegem is een echte sportstad en dat zal je geweten hebben! Er zijn ruim 30 sportclubs voor jong en oud in onze stad en meer dan 15 verschillende sporten kunnen in clubverband beoefend worden. In september zetten we graag de vele sportactiviteiten in de kijker tijdens de 'Maand van de Sportclub'. Je kan dan bij 10 Zottegemse sportclubs terecht voor gratis proeflessen en ondersteuning.
Lees verder

Sportaanbod najaar 2021
Het einde van de zomervakantie is in zicht, hoog tijd dus om van start te gaan met het sportaanbod voor dit najaar. Net zoals elk jaar organiseert de Sportdienst verschillende lessenreeksen voor jong en oud, waarvoor je nu kan inschrijven. Zwemfanaten blijven welkom in het zwembad Bevegemse Vijvers waar voorlopig nog steeds het reservatiesysteem zal gebruikt worden.
Lees verder