Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 10 augustus 2021

Gemeente Zemst: Werken Leiweg, Rijkehoek en Kleinveld

Gemeente Zemst
Werken Leiweg, Rijkehoek en Kleinveld
In de week van 9 augustus voert de firma Grizaco herstellingswerken uit aan het wegdek in de Leiweg, Rijkehoek en Kleinveld. De bovenste asfaltlaag wordt verwijderd. Nog diezelfde week wordt er gestart met het aanbrengen van een nieuwe asfaltlaag. Er wordt telkens gewerkt tussen 7 en 17.30 uur.
Lees verder

Gemeente Zemst steunt getroffenen watersnood op diverse manieren
Omdat er op zeer korte termijn ook in Zemst verschillende acties op poten gezet werden om de getroffenen van de watersnood te helpen, voorzag gemeente Zemst vooral hulp achter de schermen. Nu is o.a. beslist om 1 euro per inwoner opzij te zetten en 2 locaties ter beschikking te stellen.
Lees verder

Boek Hubert Van Innis voorgesteld
Op donderdag 22 juli 2021 werd het boek 'Hubert Van Innis – een boogschutter zonder weerga' over veelvuldig kampioen boogschieten Hubert Van Innis voorgesteld in het gelijknamige sportpark in Elewijt.
Lees verder

Publieke inspraak ontwerp milieueffectrapport
Het Departement Landbouw en Visserij heeft de procedure opgestart voor het opstellen van het plan-MER (Milieueffectrapport) voor het Vlaams Gemeenschappelijk Landbouwbeleid 2023-2027. De periode om de kennisgeving/ontwerp-MER in te kijken loopt van 30 juli tot en met 29 augustus 2021.
Lees verder