Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 5 augustus 2021

Gemeente Willebroek: Heb je mijn zusje gezien? | Hoge Fronten

Gemeente Willebroek
Heb je mijn zusje gezien? | Hoge Fronten
Heb je mijn zusje gezien? | Hoge Fronten Voor iedereen vanaf 2,5 jaar Ze is groter dan ik. Heb je mijn zusje gezien? Ze is groter dan ik. Ze heeft blauwe ogen. Heb je mijn zusje gezien? Ze is groter dan ik. Ze heeft blauwe ogen. En ze heeft een jas met...
Lees verder

Stip–4Hoog
Stip–4Hoog Voor iedereen vanaf 3 jaar Plots is ze daar, het meisje Plots is hij daar, een stippel, een spikkel, een STIP! STIP geeft, het meisje krijgt. Maar het meisje wil meer en meer Dus STIP geeft en geeft, tot...STIP stopt met geven. Oei? Wat nu? STIP...
Lees verder

Time goes bye bye | compagnie barbarie
Time goes bye bye | compagnie barbarie Voor iedereen vanaf 7 jaar In 'TIME GOES BYE BYE' neemt compagnie barbarie op een grappige, meeslepende manier het gegeven TIJD onder de loep. Wij rennen ons rot in de race tegen de klok die we zelf hebben ingevoerd. Minuten...
Lees verder

Ik zit hier | Compagnie Gorilla
Ik zit hier | Compagnie Gorilla Voor iedereen vanaf 2 jaar Klimmen, klauteren, lopen en hinkelen. Zwaaien, werpen, trekken en duwen. Roepen, dansen, zingen. Tellen, meten, vergelijken. Springen, glunderen, juichen. Over grote en kleine dingen. Over scherpe...
Lees verder