Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Sint-Katelijne-Waver: Oproep: wil jij kennis met ons delen?

Oproep: wil jij kennis met ons delen?
Het gemeentebestuur wil inspelen op wat er leeft in onze gemeente en daarvoor hebben we de hulp nodig van onze inwoners. Ook dit najaar zoeken we opnieuw verschillende inwoners om ons te ondersteunen in verschillende expertengroepen.
Lees verder

Haagplantactie: plant een extra randje groen
Ook dit jaar slaan Natuurpunt en het gemeentebestuur de handen in elkaar voor de haagplantactie. Tot 20 oktober kan je verschillende haagpakketten bestellen. Dankzij de samenaankoop blijft de prijs laag. Zo behagen we samen onze gemeente.
Lees verder

Gratis cursus AED: leer een leven redden (16 oktober)
Wanneer iemand een hartstilstand krijgt, kan snel en efficiƫnt optreden van de omstaanders het verschil maken tussen leven en dood. Weet u wat u moet doen? Leer het tijdens een gratis vorming reanimeren en defibrilleren.
Lees verder

Werken aan landschapspark Waverwoud
Begin september zal er een tweetal weken gewerkt worden aan het ruiterpad en het landschapspark Waverwoud. In opdracht van het gemeentebestuur zal een aannemer onder meer puin, dat er lang geleden gestort werd, verwijderen. Het ruiterpad en het park blijven beschikbaar.
Lees verder

Mechelbaan blijft stukje eenrichtingsverkeer tot 3 september
Nog tot en met vrijdag 3 september zal er eenrichtingsverkeer van kracht zijn op de Mechelbaan tussen Heiken en Berlaarbaan. Het fietspad blijft wel vrij. In Heivelden en Heiken zijn de werken wel afgelopen tegen de eerste schooldag. De fietsstraat zal open zijn vanaf 1 september.
Lees verder