Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 26 augustus 2021

Gemeente Sint-Katelijne-Waver: De kermissen komen eraan!

De kermissen komen eraan!
De komende drie weekends slaan de kermiswagens weer hun tenten op in onze gemeente. Elzestraat, Onze-Lieve-Vrouw-Waver en Centrum maken zich op voor een weekend kermisplezier. Begin oktober is ook Pasbrug-Nieuwendijk aan de beurt.
Lees verder

Werken in Schorsemolenstraat vorderen goed: voetpad woensdag klaar
Enkele moeilijkheden zorgden dat de wegenis- en rioleringswerken in de Schorsemolenstraat wat later van start gingen, maar intussen zijn ze volop bezig. En ze vorderen goed! Overmorgen zal het nieuwe voetpad al volledig klaar zijn. Bewoners en passanten zullen zo weer met propere voeten thuiskomen.
Lees verder

GLOC en Octopus zoeken begeleiding voor naschoolse opvang
De gemeentelijke basisscholen GLOC en Octopus zijn nog op zoek naar een aantal vrijwilligers of wijk-werkers om de naschoolde opvang op school te begeleiden komend schooljaar. Wil je 's avonds twee uur aan de slag in een fijne en speelse werksfeer? Dan is dit echt iets voor jou!
Lees verder

Mobiel vaccinatieteam passeert tweede keer aan gemeentehuis
Op vrijdag 3 september komt het mobiele vaccinatieteam van ons vaccinatiecentrum voor een twee keer langs in onze gemeente. Heb je vorige keer een eerste Pfizer-prik gekregen, kom dan nu langs voor de tweede. Of heb je nog helemaal geen prik gehad? Ook dan ben je erg welkom!
Lees verder

Bekendmaking politieverordening Berkenlei op 29 augustus 2021 naar aanleiding van een speelstraat
Het besluit van het college genomen in zitting van 23 augustus 2021 betreffende de regeling van het verkeer in Berkenlei op 29 augustus 2021 naar aanleiding van een speelstraat, wordt ter kennis gebracht aan de bevolking via publicatie op de website, vanaf 25 augustus 2021.
Lees verder