Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 18 augustus 2021

Gemeente Sint-Gillis-Waas: Bloedinzamelingen 2021

Gemeente Sint-Gillis-Waas
Bloedinzamelingen 2021
Ik geef, omdat ik om je geef. Wil je het leven van anderen redden? Doneer dan bloed. Door bloed, plasma of bloedplaatjes te geven, kan je leven redden. Ontdek de bloedinzamelingen in onze gemeente.
Lees verder

Gemeente geeft groen licht voor testevenement Walhalla Festival
Op 30 en 31 juli vindt het tweedaags openluchtfestival Walhalla plaats op een weiland ter hoogte van de Kwade Plas in Sint-Pauwels. Dit festival wordt georganiseerd als een testevenement en neemt een aantal nodige veiligheidsmaatregelen.
Lees verder

Opgelet voor phishingmails vaccinatiepaspoort!
Momenteel circuleren er phishing mails. Die melden dat er 'urgente document(en) in uw My e-Box in verband met uw COVID-certificaat ter beschikking staan'.
Lees verder

Werken Lepelhoekstraat Sint-Niklaas
Vanaf 2 tot 7 augustus plant stad Sint-Niklaas werken in de Lepelhoekstraat.
Lees verder

Verkeersmaatregelen werken Drielindenstraat (9 - 31 augustus)
In de periode van 9 t.e.m. 31 augustus zijn er werken in de Drielindenstraat in opdracht van De Watergroep. Er worden nutsvoorzieningen aangelegd. Dit brengt de nodige verkeersmaatregelen met zich mee.
Lees verder

Verkeersmaatregelen werken Drielindenstraat (9 - 19 augustus)
In de periode van 9 t.e.m. 19 augustus zijn er werken in de Drielindenstraat in opdracht van De Watergroep. Er worden nutsvoorzieningen aangelegd. Dit brengt de nodige verkeersmaatregelen met zich mee.
Lees verder

Coronavirus
Hier vind je alle (gemeentelijke) richtlijnen terug rond coronamaatregelen.
Lees verder

Verkeersmaatregelen kermis De Klinge
De kermis in De Klinge vindt plaats van vrijdag 20 t.e.m. woensdag 25 augustus. Dat brengt enkele verkeersmaatregelen met zich mee.
Lees verder

Ontdek het cultuurprogramma 2021-2022 van Tempus De Route
Na een moeilijke periode kan eindelijk ook de cultuursector de deuren weer openen. Eindelijk kan je weer genieten van gezellige, culturele avonden in GC De Route.
Lees verder

Verkeersmaatregelen werken in de Dagsterrestraat en Nieuwkerkenstraat (19 augustus - 1 oktober)
In de periode van 19 augustus t.e.m. 1 oktober zijn er werken in de Dagsterrestraat en Nieuwkerkenstraat in opdracht van De Watergroep. Er worden nutsvoorzieningen aangelegd. Er is geen doorgaand verkeer mogelijk.
Lees verder

Bloem je mee?
Zet ook dit jaar je bebloemde voorgevel in de kijker! Tijdens de vele coronawandelingen is het fijn om een versierde gevel te passeren. Het maakt de wandelingen minder saai.
Lees verder