Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 9 augustus 2021

Gemeente Mol: Weekprogramma woonzorgcentrum Ten Hove 9 - 13 augustus

Weekprogramma woonzorgcentrum Ten Hove 9 - 13 augustus

Onze zorgmedewerkers zorgen wekelijks voor een uitgebreid activiteitenaanbod voor de bewoners. Het nieuwe weekaanbod kan je hier vinden.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt negen halftijdse poetsmedewerkers

Het gemeentebestuur is op zoek naar negen halftijdse poetsmedewerkers (technisch assistenten poets). Het gaat over drie contracten bepaalde duur voor minimum drie maanden en zes contracten bepaalde duur voor minimum zes maanden (niveau D, salarisschaal D1-D3), mogelijks verlengbaar. Heb je interesse? Solliciteer uiterlijk 22 augustus via het online sollicitatieformulier

Lees verder

Hekwerk Jakob Smitsmuseum vanaf 11 augustus tijdelijk weg voor restauratie

Op 11 augustus start aannemer Smego met het demonteren van het hekwerk en de poort rond het Jakob Smitsmuseum in Sluis. Hele delen van het smeedwerk zijn door roest aangetast. Restauratiewerken zijn dan ook dringend nodig, anders dreigt het hekwerk verloren te gaan. De restauratiewerken duren mogelijks tot eind oktober. Daarna wordt alles weer netjes teruggeplaatst.

Lees verder

Restaurant Ten Hove opent vanaf 23 augustus opnieuw de deuren voor iedereen

Het restaurant in Ten Hove opent opnieuw de deuren. Vanaf dinsdag 10 augustus mogen de serviceflatbewoners hun warme maaltijd opnieuw afhalen aan de zelfbedieningstoog. Vanaf maandag 23 augustus is iedereen terug welkom. Om het voor iedereen coronaveilig te houden, werken we in twee shiften: om 11.30 uur en om 12.15 uur. Zin om langs te komen? Reserveer je maaltijd uiterlijk de dag vooraf voor 12 uur via 014 33 16 00, activiteitentenhove@gemeentemol.be of aan de balie van Ten Hove, gebouw Werkwinkel, Jakob Smitslaan 24. Tot binnenkort!

Lees verder