Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 26 augustus 2021

Gemeente Mol: Vereniging gezocht voor hulp coronaveilig personeelsfeest gemeente op 2 oktober

Vereniging gezocht voor hulp coronaveilig personeelsfeest gemeente op 2 oktober

Het gemeentebestuur zoekt een Molse vereniging die tijdens het aangepast, coronaveilig personeelsfeest een handje wil toesteken. Het personeelsfeest gaat door op zaterdag 2 oktober in de zaal van Campus Sint-Paulus, Kruisven 25. We verwachten dat je met ongeveer twaalf volwassenen van 18.30 tot 1.30 uur maximaal aanwezig bent. Bovendien moeten alle vrijwilligers hun covid safe ticket meebrengen. Interesse? Stuur dan vóór 6 september een e-mail naar toerisme@gemeentemol.be. De toewijzing gebeurt op basis van chronologische volgorde van de inzendingen.

Lees verder

Schrijf vanaf donderdag 2 september in voor het Grabbelpasaanbod herfstvakantie

Op www.gemeentemol.be/grabbelpas vind je de grabbelpasactiviteiten voor de herfstvakantie. Vanaf donderdag 2 september 18 uur,  kan je inschrijven via de webshop of na afspraak bij het onthaal van jeugd en sport. Pas na betaling is je kind effectief ingeschreven. Dit grabbelpasaanbod geldt onder voorbehoud van de verdere evolutie van de coronacrisis.

Lees verder

Inschrijven sportlessen najaar op donderdag 2 september vanaf 18 uur

Van 13 september tot 16 december organiseert de dienst jeugd en sport sportlessen voor kinderen en volwassenen. De inschrijvingen starten op donderdag 2 september (18 uur). Schrijf bij voorkeur online in via www.gemeentemol.be/sport > Online inschrijven sportactiviteiten. Kan je niet online inschrijven, maak dan vooraf een afspraak via 014 33 05 10 of sportactiviteiten@gemeentemol.be. Je kan dan op 2 september op het afgesproken uur inschrijven op het onthaal van de dienst jeugd en sport, Rode-Kruislaan 20. Bekijk het aanbod op www.gemeentemol.be/sport . Volwassenen betalen 4,50 euro per les, kinderen 3 euro.

Lees verder

Extra indienronde aanvragen 'coronasubsidie voor verenigingen' tot 31 oktober

De vierde indienronde voor het aanvragen van een 'coronasubsidie voor verenigingen' loopt nog tot 31 oktober 2021. Geïnteresseerde verenigingen kunnen voor de werkingsperiode 1 juli 2021 tot en met 30 september 2021 een subsidieaanvraag indienen via www.gemeentemol.be/coronasubsidies. Het maximumbedrag voor het coronaproof organiseren van de werking of activiteiten werd in mei op de gemeenteraad verhoogd van 1.000 naar 3.500 euro. Daarnaast werden de kosten voor een tegemoetkoming verruimd en de voorwaarden versoepeld.

Lees verder