Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Mol: Vaccinatieverslag 13 augustus: vaccinatiegraad blijft stijgen, goed bezig!

Vaccinatieverslag 13 augustus: vaccinatiegraad blijft stijgen, goed bezig!

De vaccinatiegraad in onze eerstelijnszone blijft stijgen. Bij de +18-jarigen bereikten we een vaccinatiegraad van 93,16%. Bij de 10-17-jarigen bereikten we inmiddels een vaccinatiegraad van 57,83%. Binnen deze laatste leeftijdscategorie komen wekelijks extra tieners in aanmerking vanaf het moment dat ze 12 jaar worden. We zijn  dus goed bezig binnen onze eerstelijnszone, maar hopen de vaccinatiegraad verder te laten stijgen. Miste jij een vaccin of weigerde je? Dan krijg je alsnog een kans! Bevestig je 'tweedekans'-uitnodiging of registreer op www.vaxlist.be.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt twee voltijdse deskundigen wegen

Het gemeentebestuur zoekt twee voltijdse deskundigen wegen in contractueel dienstverband, niveau B, salarisschaal B1-B3 voor onbepaalde duur. Solliciteren kan tot en met 5 september 2021. Stel je kandidaat via het online sollicitatieformulier

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt een afdelingshoofd omgeving

Het gemeentebestuur zoekt een voltijdse afdelingshoofd omgeving, niveau A, salarisschaal A1-A3 in statutair dienstverband. Solliciteren kan tot en met 19 september 2021 via het online sollicitatieformulier.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt middagtoezichters gemeentescholen schooljaar 2021-2022

Het gemeentebestuur zoekt middagtoezichters voor de gemeentescholen voor het schooljaar 2021 – 2022 in contractueel dienstverband (indiensttreding vanaf 1 september 2021). Het gaat om een deeltijdse tewerkstelling voor bepaalde duur (tot en met juni 2022). Solliciteren kan tot en met 22 augustus 2021 via het online sollicitatieformulier.

Lees verder