Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 6 augustus 2021

Gemeente Mol: Nog voor einde van de zomer gevaccineerd zijn? Registreer je op VAXLIST

Nog voor einde van de zomer gevaccineerd zijn? Registreer je op VAXLIST

Medisch coördinatieverslag donderdag 5 augustus

Deze week versturen we 1.384 uitnodigingen om inwoners een tweede kans te geven zich te laten vaccineren. Daarnaast ontvangt een 20-tal tieners die afgelopen week 12 jaar werden een uitnodiging. Heb je je prik de afgelopen weken gemist, maar wil je nog voor het einde van de zomer gevaccineerd zijn? Registreer je dan op onze reservelijst www.vaxlist.be. We roepen dagelijks inwoners op om langs te komen voor een vaccin. Verder zien we dat de deltavariant goed is voor 92% van de besmettingen. Afgelopen week registreerden we een 5-tal nieuwe besmettingen per dag.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt deskundige ruimtelijke ordening

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds deskundige ruimtelijke ordening, niveau B, in contractueel dienstverband met een contract van bepaalde duur voor 1 jaar. Een deeltijdse tewerkstelling is ook bespreekbaar. Solliciteren kan tot en met 12 september 2021 via het online sollicitatieformulier

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt theatertechnicus

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds theatertechnicus, niveau C, in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur. Solliciteren kan tot en met 29 augustus 2021 via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je via www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder

Enkele gemeentediensten open op zondag 15 augustus

Op zondag 15 augustus zijn dienst toerisme, het Jakob Smitsmuseum en het zwembad Vita Den Uyt geopend. De overige diensten zijn gesloten. Raadpleeg de actuele openingsuren op www.gemeentemol.be/openingsuren-en-contact.

Lees verder