Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 5 augustus 2021

Gemeente Mol: Gemeentebestuur zoekt dringend jobstudent buitenschoolse kinderopvang

Gemeentebestuur zoekt dringend jobstudent buitenschoolse kinderopvang

Het gemeentebestuur zoekt een jobstudent buitenschoolse kinderopvang van 9 tot 30 augustus. Je moet minimum 18 jaar zijn op het moment dat je start. Solliciteren doe je zo snel mogelijk via www.asap.be/nl/student-buitenschoolse-kinderopvang-mv-0.

Lees verder

Net 18 jaar? Activeer het handtekeningcertificaat op jouw eID/verblijfskaart

Ben je net 18 jaar geworden? Maak dan een afspraak bij de bevolkingsdienst om het handtekeningcertificaat op je elektronische eID of verblijfskaart te activeren. Het handtekeningcertificaat kan pas geactiveerd worden als je meerderjarig bent. Van zodra dit certificaat actief is, kan je onder andere documenten digitaal handtekenen, inloggen op 'Mijn Burgerprofiel', een Itsme-account aanmaken, veilig aanmelden om het COVID-certificaat aan te vragen om op reis te gaan,… Deze dienstverlening is gratis.

Lees verder

Tijdelijke verkeersmaatregelen voor 'Grote prijs Radio Gompel' op 8 augustus

Op zondag 8 augustus wordt een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen ingevoerd voor de 'Grote prijs Radio Gompel. De maatregelen gelden van 12.30 tot 18.30 uur. Zo moet je rekening houden met een parkeerverbod op het volledige parcours en éénrichtingsverkeer op de Gompelbaan tussen Gompelhoeve en Dreef. Voor verkeer komende uit Wezel is een omleiding voorzien.

Lees verder

Actie MIN zoekt vrijwilligers voor dagelijkse werking

Actie MIN zoekt vrijwilligers om hun dagelijkse werking te verjongen en te verbeteren. De vzw zet zich in voor mensen in armoede in onze regio, door onder andere voedselbedelingen te organiseren. Concreet zijn ze op zoek naar chauffeurs om voedsel op te halen of af te leveren, logistieke hulp in de winkel en administratieve of IT-ondersteuning. Wil jij anderen helpen door regelmatig een handje toe te steken? Bel dan met Actie MIN op het nummer 0472 17 01 20.

Lees verder