Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 25 augustus 2021

Gemeente Mol: Bib en zalen cultuurcentrum ’t Getouw op 26 augustus bereikbaar via hoofdingang

Bib en zalen cultuurcentrum 't Getouw op 26 augustus bereikbaar via hoofdingang

Op donderdag 26 augustus zullen de bibliotheek, Zaal 't Getouw, de Coffeebar en Exporuimte 't Getouw enkel bereikbaar zijn via de hoofdingang van 't Getouw in de Molenhoekstraat 2. De ingang van de bib en 't Getouw is die dag niet toegankelijk door levering van meubilair voor het gemeentebestuur. Bezoekers verlaten het gebouw die dag via de deur rechts naast de draaideur aan de kant van de Molenstraat. Zo respecteren we de looprichting in het gebouw.

Lees verder

Saigo Sterrenbos zoekt verpleger (m/v) voor voltijdse vervangingsopdracht

Onze gemeentelijke school voor buitengewoon onderwijs Saigo Sterrenbos zoekt een verpleger (m/v) voor een voltijdse vervangingsopdracht. De opdracht loopt van 1 tot 30 september. De voorkeur gaat uit naar verplegers, maar ook kinderverzorgers (m/v) kunnen zich kandidaat stellen. Solliciteren kan tot en met vrijdag 27 augustus. Interesse? Registreer je via www.mol.sgpool.be en mail je kandidatuur én cv naar directie.saigosterrenbos@gemeentemol.be. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder

Ticketverkoop seizoen 2021-2022 Cultuurcentrum 't Getouw start op 27 augustus

Vanaf vrijdag 27 augustus kan je tickets kopen voor alle voorstellingen en workshops van Cultuurcentrum 't Getouw voor seizoen 2021-2022. Je kan hiervoor vanaf 9.30 uur  terecht op www.getouw.be of het telefoonnummer 014 33 09 00. Vanaf zaterdag 28 augustus 9.30 uur kan je ook aan de ticketbalie in Schouwburg Rex (Smallestraat 2) je bestelling plaatsen. Opgelet: het Cultuurcentrum werkt dit jaar niet met een ticketloting! Als je zeker wil zijn van een plaats, wacht je dus best niet te lang om tickets te bestellen. Je vindt het volledige aanbod op www.getouw.be en in de programmabrochure. Alle activiteiten gaan door volgens de geldende coronamaatregelen.

Lees verder

Aanpassing riolering kruispunt Hoogeind–Weverstraat vanaf donderdag 26 augustus

In opdracht van Aquafin vinden er vanaf donderdag 26 augustus werken plaats aan de riolering ter hoogte van het kruispunt Hoogeind - Weverstraat in Ezaart. De aanpassingen moeten verhinderen dat dit lager gelegen punt in de straat bij hevige regenval onderloopt via de straatkolken ('rioolputjes').

 

Lees verder