Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 27 augustus 2021

Gemeente Mol: 100 kinderen klaargestoomd voor nieuwe schooljaar dankzij succesvol Kanjerkamp

100 kinderen klaargestoomd voor nieuwe schooljaar dankzij succesvol Kanjerkamp

100 kinderen tussen 6 en 14 jaar dompelden zich de afgelopen twee weken spelenderwijs onder in een taal- en rekenbad tijdens het 'Kanjerkamp'. Ze rondden de zomerschool enthousiast en succesvol af en staan nu met een stevige rugzak klaar voor het nieuwe schooljaar. 35 vedetten, waarvan 21 leerkrachten en 14 animatoren zorgden voor begeleiding en ontspanning op maat van elk kind.

Lees verder

Medisch verslag 26/8: "Met vertrouwen de start van het schooljaar tegemoet"

Dankzij onze bijzonder hoge vaccinatiegraad kijken we met vertrouwen een veilige start van het nieuwe schooljaar tegemoet. We zitten momenteel in rustig vaarwater, hopelijk kunnen we deze situatie de komende weken behouden. Dat was de belangrijkste conclusie van het medisch coördinatieoverleg op donderdag 26 augustus. Zowel de besmettingscijfers als de ziekenhuisopnames bleven de afgelopen week op een geruststellend laag niveau. Ons vaccinatiecentrum legde de afgelopen maanden een schitterend parcours af en zit momenteel in de afbouwfase met nog slechts sporadisch vaccinatiedagen. Wél organiseren we op maandag 30 augustus voor nog niet gevaccineerde volwassenen nog een vrij inloopmoment tussen 18 en 20 uur met Johnson & Johnson. Ook bij de 12-18-jarigen zitten we al aan een bijzonder fraaie 84% vaccinatiegraad. We hopen zo snel mogelijk op officiële duidelijkheid vanuit Vlaanderen voor een eventueel 'boostervaccin'.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt drie maatschappelijk werkers activering

Het gemeentebestuur zoekt drie maatschappelijk werkers, in contractueel dienstverband, niveau B, salarisschaal B1-B3, voor onbepaalde duur. Het gaat om twee voltijdse contracten en één 4/5e aanstelling. De looptijd van de voltijdse contracten is gebonden aan projecten en de daarbij horende subsidies. Solliciteren kan tot en met zondag 19 september 2021 via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt twee deeltijdse teamleiders schoonmaak

Het gemeentebestuur zoekt twee deeltijdse teamleiders schoonmaak (technisch hoofdassistent poets). Het gaat over een statutair dienstverband van 30 uur/week in niveau D, salarisschaal D4-D5. Solliciteren kan tot en met 19 september 2021 bij voorkeur via het online sollicitatieformulier

Lees verder