Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 4 augustus 2021

Gemeente Hooglede: Organiseer jij iets tijdens Gits Kermis?

Gemeente Hooglede
Organiseer jij iets tijdens Gits Kermis?
Organiseren jullie als vereniging iets tijdens Gits Kermis? Laat het ons weten door een mail te sturen naar dienstvrijetijd@hooglede.be met info over de activiteit, plaats en datum. Zo kunnen we ook jullie activiteit mee promotioneel ondersteunen.
Lees verder

Mondmaskers in zee, wat moeten dieren ermee?
De zee begint bij jezelf... Laat de wind niet aan de haal gaan met je mondmasker! Prettige vakantie!
Lees verder

Green deal? Fit for 55?
Klinkt als Chinees in de oren? Vanaf nu niet meer! 'Fit for 55' is een pakket maatregelen van de Europese Unie ter uitvoering van het ambitieuze 'Green deal' plan om de uitstoot van broeikasgassen met 55% te verminderen tegen 2030 en de EU op koers te zetten naar een klimaatneutrale Unie tegen 2050.
Lees verder

Vaccinatiecentrum Roeselare roept op om regels terugkeer vakantie te respecteren
De regels voor wie terugkeert uit vakantie, blijken niet voor iedereen altijd even duidelijk te zijn en worden daardoor niet steeds strikt nageleefd. Dat merkt het Vaccinatiecentrum Roeselare de laatste dagen steeds meer bij mensen die nog een prik komen halen.
Lees verder

Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen
Hebben jullie ooit al gehoord van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen? Binnen de gemeente Hooglede zetten we volop in rond het thema duurzaamheid. Daarom willen we jullie graag betrekken in deze actie.
Lees verder