Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 10 augustus 2021

Gemeente Boom: Zomeren in Boom: onze 10 tips

Zomeren in Boom: onze 10 tips
De staycation is helemaal in, en je moet deze zomer zelfs niet ver gaan om een leuke zomer te hebben. In Boom valt deze zomer echt vanalles te beleven. Wij bundelen graag onze 10 tips voor een leuke Boomse zomer.
Lees verder

Gezocht: jobstudenten met groene vingers
Het lokaal bestuur Boom is nog op zoek naar jobstudenten voor de groendienst voor de maanden augustus en september. Ben/ken jij iemand met groene vingers die graag buiten werkt? Kom ons dan helpen om het groen in onze gemeente te onderhouden!
Lees verder

Vijf nieuwe camera's tegen zwerfvuil
Zwerfvuil is een doorn in het oog van iedere Bomenaar en van de medewerkers van het lokaal bestuur die dagelijks heel wat afval opruimen. Al jaren doet het bestuur er alles aan om het sluikstorten te voorkomen en ontraden.
Lees verder

Zomerschool draait op volle toeren
Het lokaal bestuur organiseert momenteel in samenwerking met alle Boomse basisscholen voor de tweede maal een zomerschool. De zomerschool gaat door van 2 tot en met 13 augustus in OLVI De Reuzenboom en GO! basisschool Boom Park.
Lees verder

Lokaal bestuur Boom dient opnieuw bezwaar in tegen windmolens Renewi
In december 2020 werd er door het lokaal bestuur Boom bezwaar ingediend tegen de aanvraag van Renewi om een nieuwe windturbine van 200 meter hoog te plaatsen op hun terreinen in Puurs-Sint-Amands.
Lees verder

Braderie van 3 tot 5 september
Joepie, we mogen weer terug meer uit ons kot. We zijn heel blij dat we van 3 tot 5 september dan ook een braderieweekend kunnen organiseren in Boom!
Lees verder