Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 24 augustus 2021

Gemeente Boom: Skateboardinitiatie op zaterdag 18 september

Skateboardinitiatie op zaterdag 18 september
Op de Olympische Spelen was skaten deze zomer een nieuwe discipline. Wil jij ook proeven van deze hippe sport? In samenwerking met Sport Vlaanderen organiseren we een skateboardinitiatie op zaterdag 18 september.
Lees verder

Circus Ronaldo swingt één keer extra in Boom
Van 19 tot en met 21 augustus is Circus Ronaldo te gast in Boom met de mooie voorstelling Swing: in deze voorstelling trekt een frisse waaier van speelse allround circusartiesten en muzikanten al de registers open op maat van de swingmuziek uit de thirties and fourties.
Lees verder

Keramiek aan de Kaai
Van augustus tot en met eind oktober kan je in de etalages aan de Kaai het werk zien van 11 keramisten. Het belooft verrassend te worden met een natuurlijke en originele presentatie en wissels van kunstwerken doorheen de periode.
Lees verder

Twee nieuwe gepimpte nutskasten zetten vrouwenrechten en LGTB-rechten in de kijker
'Boom onder Stroom' is een creatief project waarbij we de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen oftewel SDGs op een visuele manier in het straatbeeld brengen. De SDGs gaan over thema's zoals het behoud van erfgoed, kwalitatief onderwijs, goed en gezond eten, eerlijke handel, klimaatactie,..
Lees verder

Het Blad komt eraan!
De volgende editie van Het Blad is klaar en belandt zeer binnenkort in je brievenbus. Je kan het nu al online lezen.
Lees verder

De Boomse Sportproevers zijn terug
De naam zegt het zelf: bij de Boomse Sportproevers kan je van verschillende sporten proeven. Wil je met een groepje vrienden, je wijk, je sportclub of zelfs alleen sporten uitproberen? Doe dan mee.
Lees verder