Doorgaan naar hoofdcontent

De Romeo’s leven op ‘Adrenalina’: “De komende vier maanden werken we evenveel als in één jaar tijd”

HLN
De Romeo's leven op 'Adrenalina': "De komende vier maanden werken we evenveel als in één jaar tijd"
Dat ze wel wat 'Adrenalina' kunnen gebruiken. Om weer total loss te gaan en het podium op te knallen met hun nieuwste single, die "hét lied van de vrijheid moet worden dit najaar". Maar ook om de komende vier maanden te overbruggen. De Romeo's schaarden zich in coronatijd achter extra jobs, en die moeten ze - nu de teugels van de muzieksector weer losser mogen - blijven combineren met ambiancemakerij. "Dat vaccinatiecentrum kwam als een geschenk uit de hemel."
Lees verder

Toch iémand die z'n debuut niet miste: veelbelovende invalbeurt van Radja Nainggolan
Geen cadeau, want het kalf was al half verdronken, maar Radja Nainggolan viel gisteravond uitstekend in bij Antwerp. Wat een kwaliteitsinjectie. Als dit zeventig procent is, zijn we benieuwd wat Il Ninja zal laten zien eens hij helemaal fit is.
Lees verder

De zaak-Madeleine Vanderesse: "Tante riep dat er geen 'belet' was. Even later kwam ze de trap af. Poedelnaakt"
Zaterdagochtend 26 september 1998. "Het was je laatste slok, manneke", sist Madeleine Vanderesse. Aan de ontbijttafel van haar huis in Eigenbrakel wurgt ze haar twintig jaar jongere neef, Fernand Bordon. Uitgerekend met het springtouw waarmee ze zich speciaal voor hem fit heeft gehouden. Want Madeleine mag dan 82 zijn, het vuur van de liefde brandt nog hevig. Tot het moment waarop ze ontdekt dat Fernand haar regelmatig om geld vroeg om het rechtstreeks aan zijn veel jongere vriendin Marie-Lou te spenderen.
Lees verder

Rosie Huntington-Whiteley en Jason Statham zwanger van tweede kindje
Op donderdag liet Rosie Huntington-Whiteley via sociale media weten dat ze opnieuw in verwachting is. Op Instagram deelde het 34-jarige model een reeks outfitfoto's, maar op de laatste foto in het rijtje kan je zien dat de verloofde van Jason Statham (54) voor een tweede keer zwanger is.
Lees verder

Rosie Huntington-Whiteley en Jason Statham krijgen samen een tweede kindje
Op donderdag liet Rosie Huntington-Whiteley via sociale media weten dat ze opnieuw in verwachting is. Op Instagram deelde het 34-jarige model een reeks outfitfoto's, maar op de laatste foto in het rijtje kan je zien dat de verloofde van Jason Statham (54) voor een tweede keer zwanger is.
Lees verder

Alweer dramatische avond voor Belgische coëfficient: rechtstreeks CL-ticket nu echt wel op de helling
Verlies voor Antwerp in de Europa League, een gelijkspel voor Anderlecht en een nederlaag van AA Gent in de Conference League: voor de Europese coëfficiënt van België is het gisteren een ronduit dramatische avond geweest.
Lees verder

Drie moeders en dochters over hun dagelijks belletje: "Ons moe moet ik elke dag eens gehoord hebben"
Moeders en dochters en hun telefoongesprekken: 't is een discipline op zich. Volgens een experiment aan een Amerikaanse universiteit bij meisjes tussen zeven en twaalf jaar heeft de telefoonstem van mama hetzelfde effect als een knuffel en kan ze stress verlagen. Deze moeders en dochters herkennen dat gevoel van hun dagelijks belletje, niet zelden op een vast tijdstip. "Onlangs was er iets mis met de telefoon en toen was het grote paniek."
Lees verder

Toploon van Tadej Pogacar wijst op economische revival van wielrennen: "Jonge ambassadeurs zijn cadeau voor deze sport"
Nooit heeft een renner meer verdiend dan Tadej Pogacar (22): 6 miljoen euro per jaar volgens de recente berichten. Zeer opmerkelijk, want een jaar geleden leek de levensvatbaarheid van de sport ernstig bedreigd door de coronacrisis. Vanwaar de revival?
Lees verder

Harry en Meghan ontkennen vete met Queen: "Wij hebben niets te maken met die geruchten"
Prins Harry (36) en zijn echtgenote Meghan Markle (40) hebben via hun advocaten gereageerd op enkele geruchten die over hen de ronde doen. Zo beweerde 'Finding Freedom'-auteur Omid Scobie eerder deze week dat het koppel kwaad is op de Queen, omdat ze nog niet heeft gereageerd op hun beschuldigingen van racisme. "Daar klopt niets van", klinkt het.
Lees verder

Tesla werkt aan humanoïde robot
Elon Musk, de grote baas van Tesla, heeft donderdag een project voor een humanoïde robot voorgesteld. De Tesla Bot zal repetitieve taken kunnen uitvoeren en zal worden ontworpen met dezelfde technologie als de semiautonome voertuigen van het bedrijf.
Lees verder

Elon Musk onthult Tesla Bot die saai werk moet overnemen
Autoproducent Tesla komt naar verwachting met een mensachtige robot die verschillende taken kan overnemen waarin mensen geen zin hebben, die saai zijn of zelfs gevaarlijk. Dat zei Tesla-topman Elon Musk tijdens het zogeheten AI-event van het bedrijf. Een prototype van de Tesla Bot moet volgend jaar worden gelanceerd. De humanoïde robot zal worden ontworpen met dezelfde technologie als de semiautonome voertuigen van het bedrijf.
Lees verder

Moet je je benen scheren? En wat kan je doen tegen zadelpijn? Tom Boonen beantwoordt lezersvragen
Afgelopen week leerden we de mooiste Vlaamse fietsroutes kennen, in het wiel van Tom Boonen. Maar wat kan je best eten voordat op zo'n lange fietstocht vertrekt? Hoe voorkom je tintelende handen? En hoe blijf je gemotiveerd tijdens een eentonige route? Wij stelden jullie lezersvragen aan de wielerlegende.
Lees verder

Transfer Talk. Anderlecht-target Kouamé is in het land - Seraing wil Dussenne
Het nieuwe voetbalseizoen ging intussen van start, maar de transfermolen draait nog steeds op volle toeren. Welke smaakmakers vertrekken uit de Jupiler Pro League? Wie gooit met de miljoenen? Alle transferontwikkelingen in binnen- én buitenland volgt u dagelijks in onze Transfer Talk.
Lees verder

Onze huisanalist Marc Degryse ziet opnieuw enorm verval bij Anderlecht: "En nu 95 minuten zoals de eerste helft"
Anderlecht speelde 3-3 gelijk tegen Vitesse na een wedstrijd met twee gezichten. Dat zag ook onze huisanalist Marc Degryse, die opnieuw verval zag bij paars-wit, maar ook Benito Raman zag uitblinken. "Hij was écht sterk, je ziet hem wedstrijd na wedstrijd groeien."
Lees verder

"Uitzonderlijk groot" koraal van 400 jaar oud ontdekt in Groot Barrièrerif
In het Groot Barrièrerif voor de kust van Australië is een "uitzonderlijk grote" 400 jaar oude koraalformatie ontdekt. Dat blijkt uit een artikel dat donderdag is gepubliceerd in het tijdschrift Scientific Reports.
Lees verder

Single? Dan betaal je meer voor je stroom
Als alleenstaande betaal je verhoudingsgewijs meer energiekosten dan wie samenwoont. Uit een analyse van Mijnenergie.be blijkt dat niet enkel een hoger verbruik per persoon aan de basis ligt. Ook de vaste kosten op de energiefactuur lopen op bij singles. Een overzicht.
Lees verder

Geen parkeerproblemen meer voor KVO-spits Makhtar Gueye, scoren is nu de boodschap: "Telkens ik wakker werd, zat er boete onder ruitenwisser"
Afspraken aan zijn laars lappen, openlijk ruziën met Sakala, verkeersboetes bij de vleet. Voorgoed verleden tijd, belooft Makhtar Gueye in zijn 'seizoen van de waarheid': "Na één week Europa wou ik al terug naar Senegal."
Lees verder

De Roma organiseert hommage aan regisseur Robbe De Hert
Zaal De Roma in het Antwerpse district Borgerhout organiseert op maandag 6 september een hommage aan de vorig jaar overleden filmregisseur Robbe De Hert. Onder de slogan "Uwen beste film is uw eigen leven", een bekende quote van De Hert, worden getuigenissen over De Hert afgewisseld met beeldmateriaal.
Lees verder

Familielid van journalist Deutsche Welle gedood door taliban
Talibanstrijders die op zoek waren naar een journalist van Deutsche Welle (DW) hebben in Afghanistan een familielid van hem doodgeschoten en een ander ernstig verwond. Dat heeft de Duitse internationaal georiënteerde omroep, deel van ARD, vrijdagochtend bekendgemaakt op zijn website.
Lees verder

Waar is dat logo nu? Fenerbahçe-doelpuntenmaker wil clubembleem kussen, maar dat is afwezig op nieuwe truitjes van Puma
De nieuwe truitjes van Puma gaan over de tongen. Geen clubembleem op de borst bij de derde tenues, wel de clubnaam voluit. Een wel erg opvallend ontwerp en dat hebben ze gisteren bij Fenerbahçe al geweten.
Lees verder