Doorgaan naar hoofdcontent

Afvalberg in Wandre neemt reusachtige proporties aan

HLN
Afvalberg in Wandre neemt reusachtige proporties aan
Het industrieterrein van Wérihet in Wandre bij Luik is vier weken na de overstromingen veranderd in een gigantische tijdelijke stortplaats voor tot nu toe 100.000 ton troep. Naar schatting.
Lees verder

VIDEO. Bekijk hier de hoogtepunten uit Shaktar Donetsk-Racing Genk
Racing Genk kon niet doorstoten naar de laatste voorronde van de Champions League. Het moest winnen bij Shaktar Donetsk, maar verloor met 2-1 in Oekraïne. Bekijk hier de hoogtepunten uit die partij en lees HIER het wedstrijdverslag.
Lees verder

"Messi! Messi! Messi!": PSG-fans kunnen ogen niet geloven wanneer Lionel Messi 'himself' de supporters komt groeten bij de aankomst bij z'n hotel
De 'Messi-gekte' in Parijs is helemaal losgebarsten. De Argentijnse stervoetballer arriveerde vanavond bij zijn hotel en begroette vervolgens de PSG-fans. En die gingen volledig uit hun dak. "Messi! Messi! Messi!"
Lees verder

Zo reageert de man van Nicole Kidman op haar seksscènes
Nicole Kidman (54) is al enkele jaren een van de pioniers in Hollywood. De actrice heeft een rijkgevulde carrière die soms gepaard gaat met hevige seksscènes. Onder meer in de HBO-serie 'Big Little Lies' en 'The Paperboy' deelt de actrice het bed met co-sterren. In het privéleven is Kidman getrouwd met Keith Urban (53), maar hij kan gelukkig goed omgaan met die scènes. "Hij weet niet echt wat ik aan het doen ben", grapte Nicole Kidman.
Lees verder

Letland kondigt noodtoestand af aan grens met Wit-Rusland
Letland gaat morgen de noodtoestand afkondigen aan de grens met Wit-Rusland. Dat doet het land nadat het daar overspoeld wordt door migranten uit het Midden-Oosten.
Lees verder

Bestuurster levensgevaarlijk gewond bij frontale aanrijding bovenop viaduct
In de Lange Heihoekstraat in Kruibeke is een vrouw dinsdagavond levensgevaarlijk gewond geraakt bij een frontale aanrijding. Het ongeval gebeurde bovenop het viaduct over de E17.
Lees verder

Batman-sidekick Robin is biseksueel in nieuwste comic
Waar fans al jarenlang op hoopten, is in de nieuwste comic van Batman eindelijk uitgekomen. Robin, de sidekick van de gemaskerde superheld, is biseksueel. Dat blijkt uit een schermafdruk van het stripboek 'Batman: Urban Legends' dat op Twitter werd gedeeld.
Lees verder

Melissa McCarthy praat over verjaardagsvideo Meghan Markle: "Harry wilde weten of het raar was om te jongleren"
Vorige week vierde Meghan Markle haar veertigste verjaardag met een bijzondere video, die ze samen met actrice Melissa McCarthy (50) opnam. Die vertelt nu voor het eerst over hoe dat voor haar was.
Lees verder

Elise Mertens niet voorbij eerste ronde van WTA-toernooi Montréal: Italiaanse Giorgi is in twee sets te sterk
Elise Mertens (WTA-16) werd meteen uitgeschakeld in de eerste ronde van het WTA-toernooi in het Canadese Montreal. De 25-jarige Limburgse moest in 1 uur en 31 minuten met 6-3 en 7-5 het onderspit delven voor de Italiaanse Camila Giorgi (WTA-71).
Lees verder

Klimaatjongeren 'Youth for Climate' willen opnieuw wekelijks actie voeren
Na een maandenlange stilte als gevolg van de coronapandemie, is Youth voor Climate van plan om de volgende maanden weer meer van zich te laten horen. De eerste grote actie staat gepland op 10 september in Brussel, zo kondigt Adelaïde Charlier, mede-oprichter van de vereniging van klimaatjongeren, aan.
Lees verder

Geen comeback in Kiev: Genk verliest ook terugmatch tegen Shakhtar en belandt in groepsfase Europa League
Racing Genk is er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de laatste voorronde van de Champions League. De Limburgers verloren na de heenmatch ook de terugwedstrijd in Kiev tegen Shakhtar Donetsk met 2-1. Genk moet tevreden zijn met een plek in de groepsfase van de Europa League.
Lees verder

KIJK LIVE. Geen comeback in Kiev: Genk verliest ook terugmatch tegen Shakhtar en belandt in groepsfase Europa League - Volg hier de nabeschouwing met Mulder en De Bilde
Racing Genk is er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de laatste voorronde van de Champions League. De Limburgers verloren na de heenmatch ook de terugwedstrijd in Kiev tegen Shakhtar Donetsk met 2-1. Genk moet tevreden zijn met een plek in de groepsfase van de Europa League.
Lees verder

Transfer Talk. Okereke en Deli op weg naar uitgang bij Club Brugge
Er lijkt een oplossing in de maak voor David Okereke (23), de recordtransfer die al een tijdje op een zijspoor zit bij Club Brugge. Het Italiaanse Venezia FC zou de Nigeriaan graag huren van de Bruggelingen - ook een aankoopoptie ligt op tafel bij de lopende onderhandelingen. Okereke kwam in de zomer van 2019 van Serie B-club Spezia over naar Club, maar kon zich ondanks een veelbelovend begin en een prijskaartje van 8 miljoen euro nooit doorzetten. De kans is reëel dat hij straks samen met promovendus Venezia terugkeert in de Serie A.
Lees verder

Radja Nainggolan ontbindt contract bij Inter en wordt aangeboden bij... Antwerp
Radja Nainggolan is aangeboden bij Royal Antwerp FC. Maar voor ze op de Bosuil beginnen dromen dat de voormalig Rode Duivel binnenkort echt in rood-wit zal te bewonderen zijn: de kans dat het effectief tot een transfer komt is bijzonder klein.
Lees verder

Radja Nainggolan aangeboden bij... Antwerp
Je zou het bijna vergeten, maar naast Romelu Lukaku stond er nog een Belg onder contract bij Inter. Stónd. Radja Nainggolan (33) heeft zijn overeenkomst bij de Italiaanse landskampioen namelijk in onderling overleg ontbonden. De kans is groot dat onze landgenoot transfervrij naar Cagliari trekt, waar hij ook de afgelopen twee seizoenen nog actief was, maar er zijn nog andere gegadigden. Zo werd Nainggolan ook aangeboden bij... Antwerp. De kans dat Nainggolan effectief terugkeert naar zijn geboortestad, is echter klein. Naast Cagliari hebben ook Besiktas en enkele andere clubs interesse en reikt hun financiële slagkracht verder dan die van de Great Old. (MVS)
Lees verder

25 militairen komen om bij bosbranden in Algerije
De afgelopen 24 uur zijn in Kabylië, in het noorden van Algerije, zeker 25 militairen omgekomen toen ze bosbranden aan het bestrijden waren. Dat meldt president Abdelmadjid Tebboune. Ook 13 burgers zijn in de vuurzee ongekomen.
Lees verder

Politie heeft éindelijk dure oorlogsgeweren, nu is er geen munitie voor
De politie zit met een probleem. Er zijn nu - meer dan vijf jaar na de aanslagen in Zaventem en Maalbeek - eindelijk honderden ultramoderne en dure aanvalsgeweren geleverd aan de Belgische politie. "Om criminelen met gelijke wapens te kunnen bevechten", klonk het veelbelovend. Alleen: de leverancier die de komende zeven jaar de speciale munitie zou leveren, trekt zich terug. "Nu hebben we nieuwe wapens, kunnen we ze niet eens gebruiken. Hoe dom", zegt Joery Dehaes van ACV-Politie.
Lees verder

"David Schwimmer en Jennifer Aniston zijn aan het daten"
Jarenlang vormden ze in 'Friends' het ultieme droomkoppel, maar het lijkt erop dat de vonk nu ook achter de schermen is overgeslagen tussen David Schwimmer (54) en Jennifer Aniston (52). Althans, als we het magazine Closer mogen geloven.
Lees verder

Flor Decleir verklapt in 'Waarheid, Durven of Doen' waar hij veel geld aan uitgeeft
Waar geven onze BV's veel geld aan uit? Dat is de vraag die Flo Windey, Flor Decleir, Gio Kemper en Pat Krimson voorgeschoteld krijgen in 'Waarheid, Durven of Doen'. En het antwoord van Flor is best verrassend ...
Lees verder

OFFICIEEL: Lionel Messi tekent voor twee jaar bij PSG: "Enorm enthousiast om aan een nieuw hoofdstuk in m'n carrière te beginnen"
De transfer van de eeuw. Paris Saint-Germain heeft de komst van Lionel Messi (34) aangekondigd. De Argentijn tekent voor twee jaar met optie nog een seizoen. Na zijn onverwacht vertrek bij FC Barcelona ging het heel snel. Een transferprijs hoeft PSG niet te betalen voor de vrije Messi, die de Franse topclub eindelijk naar de felbegeerde Champions Leaguetrofee moet loodsen.
Lees verder