Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 18 augustus 2021

Aangename kennismaking met de vriendin van Thibaut Courtois: als ze je 'Mi Amor' noemt op Instagram, is het menens

HLN
Aangename kennismaking met de vriendin van Thibaut Courtois: als ze je 'Mi Amor' noemt op Instagram, is het menens
Wie is de beeldschone vrouw naast Thibaut Courtois? Ze is model, maar ook twee jaar bij de Israëlische marine geweest. Ze houdt van reizen en binnenhuisinrichting. De naam is Mishel Gerzig (24) en sinds kort is het menens tussen haar en doelman Thibaut Courtois, met staatsieportret bij Real Madrid en al. Tijd voor een aangename kennismaking.
Lees verder

Marieke (40) is vertrokken voor mogelijk nog straffere stunt dan Matthieu van Kamp Waes: "Ik wil 67 kilometer kustlijn afzwemmen in 18 uur"
Doet ze het of doet ze het niet? Om 7.11 uur stipt is Marieke Blomme (40) uit het Gentse Mariakerke de Noordzee in gesprongen. Ze zwemt van De Panne naar Knokke-Heist en wil dat doen in 18 uur. Daarmee zou ze de eerste vrouw zijn die de volledige kustlijn heeft afgezwommen. Bovendien zou ze het record van Bredenaar Matthieu Bonne verbreken, die er vorig jaar ruim 23 uur over deed. Wij volgen het vandaag vanop de eerste rij.
Lees verder

Robert De Niro viert 78ste verjaardag met veel jongere vriendin
Robert De Niro heeft een nieuwe vriendin. De 78-jarige acteur werd op zijn verjaardag samen met een veel jongere vrouw gespot in het zuiden van Frankrijk. Momenteel is wel nog niet geweten wie de dame in kwestie precies is.
Lees verder

Andrew nu ook in het vizier van onderzoekers in zaak rond Ghislaine Maxwell
Prins Andrew (61) is nu ook een verdachte in de zaak rond Ghislaine Maxwell, zo menen insiders. Maxwell was de rechterhand van mensenhandelaar en kindermisbruiker Jeffrey Epstein. De politie vermoedt echter dat ook Andrew iets met de zaak te maken heeft, zeker nu hij is aangeklaagd door één van zijn vermeende slachtoffers.
Lees verder

Wacht niet tot je hogere anciënniteit hebt: zo laat je je loon sneller stijgen
Hoe langer je werkt, hoe meer je verdient. Dat is algemeen geweten. De cijfers zijn zelfs behoorlijk extreem: volgens het Salariskompas van Jobat.be bedraagt het gemiddelde startloon in Vlaanderen 2.561 euro bruto (1.781 netto), terwijl de gemiddelde werknemer met 30 jaar anciënniteit maar liefst 4.870 euro bruto (2.768 euro netto) krijgt. Maar wat als je al op jongere leeftijd graag wat meer loon wil binnenrijven? Enkele tips.
Lees verder

Slang kruipt tussen kruiden in Australische supermarkt: "20 centimeter van mijn gezicht"
Een supermarkt in Sydney kreeg afgelopen maandag een unieke klant over de vloer: een drie meter lange python bracht een bezoek aan de kruidenafdeling. Een andere klant, die al vaker slangen redde, kon het ongevaarlijke reptiel vangen: "Het is het spannendste dat ik in een tijdje heb meegemaakt", zegt de vrouw.
Lees verder

Sparen voor je (klein)kind: deze vier formules zijn het interessantste
Kreeg jij van je ouders ook een financieel rugzakje cadeau toen je meerderjarig werd of je studies afmaakte? Of spaar jezelf met dat doel voor je kinderen of kleinkinderen? Spaargids.be legt uit waarom het interessant is om niet alleen spaarformules, maar ook beleggingen te overwegen.
Lees verder

Vader publiceert schokkende video van aanrijding zoontje (6) door gedrogeerde bestuurder
De politie van Cleveland heeft een video vrijgegeven van een akelig ongeval. Op 28 februari werd de zesjarige Noah aangereden door een gedrogeerde bestuurder voor de ogen van zijn vader. De politie publiceerde de beelden op vraag van papa James, die zo hoopt mensen te sensibiliseren om niet onder invloed achter het stuur te kruipen. De GoPro van James legt schrijnend vast hoe hij zijn kermende zoon bijstaat terwijl hij de hulpdiensten contacteert. Het ongeval werd veroorzaakt door een 24-jarige man die onder invloed bleek te zijn van meerdere drugs, zoals ketamine en cocaïne. Noah raakte ernstig gewond, maar overleefde de aanrijding.
Lees verder

Vrachtwagen gaat uit de bocht op verkeerswisselaar E40/E403 en belandt in schaar tegen de vangrail
Op de verkeerswisselaar E40/E403 in Brugge is woensdagmorgen een vrachtwagen uit de bocht gegaan. De bestuurder moest naar het ziekenhuis overgebracht worden.
Lees verder

BINNENKIJKEN. 'Kom Wat Dichterbij'-zanger Jaap Reesema verkoopt Nederlandse villa
De Nederlandse zanger Jaap Reesema (36) en zijn echtgenote Kim Kötter (39) hebben hun voormalige droomhuis op de markt gezet. Opvallend, want aan het bewust pand in Loosdrecht heeft het koppel maar liefst drie jaar gewerkt. Net nu het huis bijna volledig gerenoveerd was, kwamen ze een andere droomplek op het spoor.
Lees verder

Vorig jaar de revelatie, nu is Beerschot plots de hekkensluiter met één op twaalf: "Nog maar tien procent van competitie achter de rug"
Na vier speeldagen staat Beerschot op een troosteloze laatste plaats in 1A. Het zou dus wel eens een lastig jaar van de bevestiging kunnen worden voor de revelatie van vorig seizoen, al gelooft men op het Kiel dat de huidige situatie snel zal keren. "We hadden nu trouwens al meer punten kunnen hebben", zegt voorzitter Vrancken.
Lees verder

Talibanstrijders gaan menigte te lijf met vuurwapens, zwepen en stokken in de buurt van luchthaven Kaboel
Ondanks de belofte van de taliban om de veilige doorgang tot de luchthaven van Kaboel te verzekeren voor burgers die worden geëvacueerd, wordt in de buurt van de luchthaven geweld gebruikt op burgers. Talibanstrijders houden vluchtende Afghanen 'onder controle' met vuurwapens, zwepen en stokken. Verschillende mensen, waaronder minstens een vrouw en een kind, raakten daarbij gewond.
Lees verder

Officieel beloven taliban vrije doorgang naar luchthaven, maar foto's tonen hoe gruwelijk het er echt aan toegaat
Ondanks de belofte van de taliban om de veilige doorgang tot de luchthaven van Kaboel te verzekeren voor burgers die worden geëvacueerd, wordt in de buurt van de luchthaven geweld gebruikt tegen burgers. Talibanstrijders houden vluchtende Afghanen 'onder controle' met vuurwapens, zwepen en stokken. Verschillende mensen, onder wie minstens een vrouw en een kind, raakten daarbij gewond.
Lees verder

Een echte olympische heldin: Poolse speerwerpster veilt zilveren medaille om hartoperatie van jongetje te bekostigen
Nadat ze botkanker heeft overwonnen, staat de Poolse speerwerpster Maria Andrejczyk (25) anders in het leven. De focus op het lot van anderen. Om de hartoperatie van een Pools jongetje te financieren, staat ze daarom maar al te graag haar zilveren olympische medaille uit Tokio af. Met dat geld moet de 150.000 euro dure operatie van Miloszek mede gefinancieerd worden.
Lees verder

Gordon vertelt in 'Waarheid, Durven of Doen' over zijn gijzeling: "Mijn ergste nachtmerrie is uitgekomen"
In een nieuwe aflevering van 'Waarheid, Durven of Doen' vertelt Gordon (53) dat hij van plan is om te verhuizen naar het buitenland. Vorig jaar werd de Nederlandse zanger gegijzeld en beroofd in zijn eigen huis en naar eigen zeggen voelt hij zich in Dubai gewoon een stuk veiliger.
Lees verder

Mooi gebaar: Erling Haaland klimt na verloren Supercup in tribune om jonge fan shirt te geven
Erling Haaland (21) is een grote meneer. Zowel op als naast het veld. De Noorse spits verloor gisteravond de Supercup met Borussia Dortmund tegen Bayern München, maar maakte achteraf toch een jonge fan blij met z'n wedstrijdshirt.
Lees verder

Back(pack) to school(tas): expert geeft 5 tips om een ergonomisch exemplaar te vinden voor je kroost
Met de eerste schooldag in zicht is de jacht op de leukste boekentas geopend. Maar waar moet je op letten als je wil dat de leukste boekentas ook de meest ergonomische is? Roeland Motmans, de voorzitter van de Vlaamse Ergonomie Vereniging, geeft zijn beste tips, en we shoppen zes toffe kanshebbers. "Een trolley is op een oudere leeftijd geen goed idee."
Lees verder

Fietsster (40) in levensgevaar na aanrijding door vrachtwagen aan Nieuwewandeling
Op het kruispunt tussen Einde Were en de Nieuwewandeling is woensdagochtend een verkeersongeval gebeurd. Een fietsster werd gegrepen door een vrachtwagen die de Nieuwewandeling wilde inrijden. Het slachtoffer werd in levensgevaar overgebracht naar het ziekenhuis.
Lees verder

Transfer Talk. EK-revelatie Locatelli ondergaat medische testen bij Juventus - Officieel: Wellenreuther naar Willem II
Anderlecht heeft een oplossing gevonden voor Timon Wellenreuther (25). Willem II huurt de doelman zonder aankoopoptie. Wellenreuther was slechts vierde keeper, nadat hij vorig seizoen nooit kon overtuigen als vervanger van Van Crombrugge.
Lees verder

Transfer Talk. EK-revelatie Locatelli ondergaat medische testen bij Juventus
Manuel Locatelli lijkt zijn loopbaan te gaan vervolgen bij Juventus. De 23-jarige middenvelder ondergaat vandaag een medische keuring in Turijn, zo maakte Juve bekend op sociale media. Locatelli, die de afgelopen seizoenen voor Sassuolo speelde, was een van de smaakmakers van de Italiaanse nationale ploeg op het afgelopen EK voetbal. Italië veroverde begin juli op Wembley de Europese titel. Voor zijn periode bij Sassuolo kwam Locatelli uit voor AC Milan. Het nieuwe seizoen in de Serie A begint komend weekend. Juventus moest vorig seizoen de titel aan Internazionale laten.
Lees verder