Doorgaan naar hoofdcontent

150 man herdenkt verongelukte Kelly (30) tijdens wandeling in Hasselt: “Opkomst bewijst dat mensen haar nog niet zi...

HLN
150 man herdenkt verongelukte Kelly (30) tijdens wandeling in Hasselt: "Opkomst bewijst dat mensen haar nog niet zijn vergeten"
Zo'n 150 kwamen zondagnamiddag samen in Hasselt om te wandelen voor Kelly Scheppers (30). De vrouw liet vier maanden geleden het leven na een verkeersongeval. Het verdriet bij haar familie en vrienden blijft groot. "Elke keer haar dochtertje Haley (9) een wimper wegblaast, wenst ze maar één ding: dat haar mama Kelly weer leeft."
Lees verder

LIVE. Daar is de gelijkmaker: Jelle Vossen maakt z'n tweede van de avond!
• Elindus Arena • Aftrap: 16u • Zulte Waregem heeft 4 punten • Charleroi heeft 6 punten en is na 4 matchen nog altijd ongeslagen
Lees verder

Van der Poel past door rugproblemen voor WK mountainbike in Val di Sole
Mathieu van der Poel (26) past voor het WK mountainbike in Val di Sole op 28 augustus. De Nederlander van Alpecin-Fenix ondervindt nog te veel last aan de rug, al is er wel beterschap. Van der Poel richt zich nu via de Benelux Tour op het najaar met daarin het WK op de weg en Parijs-Roubaix.
Lees verder

LIVE. GOAL! Wat een droomrentree voor Lukaku: Big Rom brengt Chelsea vroeg op voorsprong bij Arsenal
• 2de speeldag • Aftrap: 17u30 • Stamford Bridge • Romelu Lukaku maakt wellicht z'n debuut voor Chelsea
Lees verder

Jelle Vossen sleept gelijkspel uit de brand voor Zulte Waregem tegen Charleroi, dat ongeslagen blijft
Het duel tussen de oudste (63) en de jongste (30) coach in de Jupiler Pro League eindigde onbeslist. Charleroi kwam twee keer op voorsprong. Eerst Zaroury, daarna Nicholson. Jelle Vossen sloeg twee keer terug. Billijk, het gelijkspel tussen de mannen van Francky Dury en Edward Still? Neen. Deze match verdiende twee winnaars.
Lees verder

Broertjes van 6 en 8 jaar oud nemen stuur over nadat vader wordt doodgeschoten tijdens het rijden
Twee jongetjes van 6 en 8 jaar oud moesten de controle over een SUV overnemen en zichzelf in veiligheid brengen toen hun vader vrijdagavond werd doodgeschoten tijdens het rijden op een snelweg in Texas. Dat meldt CNN.
Lees verder

Geen Cristiano in de basis tegen Udinese: Ronaldo dringt volgens Italiaanse bronnen aan op transfer en neemt plaats op de bank
Geen Cristiano Ronaldo in de basis bij Juventus. De Portugees neemt plaats op de bank voor de openingsspeeldag van de Oude Dame tegen Udinese. Ronaldo vroeg zelf om niet te starten, omdat hij hoopt nog een transfer te maken. Voorlopig heeft Juventus nog geen officieel bod ontvangen.
Lees verder

LIVE. Chelsea mag mede dankzij openingsdoelpunt van Lukaku met 0-2-voorsprong gaan rusten bij Arsenal
• 2de speeldag • Aftrap: 17u30 • Stamford Bridge • Romelu Lukaku maakt wellicht z'n debuut voor Chelsea
Lees verder

Poetin wil geen instroom van "als vluchteling vermomde strijders" uit Afghanistan
De Russische president Vladimir Poetin heeft zondag opgeroepen een toestroom van vluchtelingen uit Afghanistan te verhinderen onder wie zich "vermomde strijders" kunnen bevinden.
Lees verder

LIVE. Chelsea leidt op bezoek bij stadsrivaal Arsenal met 0-2, mede dankzij openingsgoal van Lukaku
• 2de speeldag • Aftrap: 17u30 • Stamford Bridge • Romelu Lukaku maakt wellicht z'n debuut voor Chelsea
Lees verder

LIVE. Droomstart voor Club: Balanta kopt na vijf minuten al raak tegen Beerschot
• Aftrap: 18u30
Lees verder

Waarom de transfer van Niels Destadsbader naar VRT er zat aan te komen
Niels Destadsbader verlaat VTM en keert terug naar de VRT, het oude nest waar het voor hem allemaal begon. Een 'bommetje in medialand' klonk het, toen het nieuws zaterdagochtend bekend raakte. Een explosief met een lange lont dan toch, want de presentator/acteur/zanger was al ruim een jaar in gesprek met verscheidene partijen over een nieuw contract. Lionel, Romelu, Niels: transfers die er al een tijdje zaten aan te komen.
Lees verder

Angelina Jolie verbreekt Instagram-record: 2 miljoen volgers op drie uur tijd
Ze maakte vrijdag voor het eerst Instagram en verpulvert al meteen het Instagram-record van Jennifer Aniston. Actrice Angelina Jolie (46) kreeg in drie uur tijd meer dan 2 miljoen volgers. Het bezorgt haar meteen ook een Guiness World Record op haar naam, want nooit eerder had iemand zo snel een miljoen volgers als zij.
Lees verder

Droomrentree voor Lukaku: sterke 'Big Rom' zet Chelsea op weg naar 0-2-zege bij Arsenal
Big Rom, big debuts. Romelu Lukaku (28) heeft bij nieuwe clubs de gewoonte om de deur met een forse zwaai open te gooien. Zo ook tegen Arsenal. Bij zijn tweede entree in de Premier League had hij amper een kwartier nodig om zijn eerste te maken. Sambi Lokonga was bij de Gunners opnieuw een zeldzaam lichtpuntje. "Het voelt goed om zo te starten", zei Lukaku. Een complete start.
Lees verder

LIVE. Lukaku maakt bijna zijn tweede doelpunt van de wedstrijd, maar treft de lat
• 2de speeldag • Aftrap: 17u30 • Stamford Bridge • Romelu Lukaku maakt wellicht z'n debuut voor Chelsea
Lees verder

Slechte generale repetitie voor Vitesse: tegenstander Anderlecht in Conference League gaat met 0-3 de boot in tegen Willem II
Geen goede generale repetitie voor Vitesse. De tegenstander van RSC Anderlecht in de laatste voorronde van de Conference League verloor met 0-3 tegen Willem II. Coach Thomas Letsch liet wel enkele jongens rusten met het oog op het belangrijk duel tegen Anderlecht van aanstaande donderdag, maar toch zal het resultaat hen geen vertrouwensboost geven. Onder meer Oussama Darfalou, Riechedly Bazoer en Nikolai Baden Frederiksen begonnen op de bank. Bij Willem II stond Timon Wellenreuther onder de lat. De doelman die gehuurd wordt van de Brusselaars, hield dus meteen zijn netten schoon. Paars-wit hoopt zich donderdag te kwalificeren in Arnhem. Afgelopen week werd het na een spektakelmatch 3-3.
Lees verder

LIVE. Club gaat met voorsprong rusten tegen tienkoppig Beerschot
• Aftrap: 18u30
Lees verder

Slecht nieuws voor de Rode Duivels? Jérémy Doku valt uit met een spierblessure
Op de derde speeldag in de Franse Ligue 1 stonden Stade Rennes en Nantes tegenover mekaar. Het werd 1-0 via een doelpunt van Terrier (58.) Jérémy Doku startte in de basis voor Rennes, maar blesseerde zich tijdens een actie in 39e minuut aan de dij en moest behandeld worden door de medische staf. Hij kon verder spelen, maar werd gewisseld door Sulemana in de 43e minuut.
Lees verder

Hulporganisaties pleiten voor humanitaire luchtbrug Afghanistan
De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en Unicef willen dat er meteen een humanitaire luchtbrug naar Afghanistan komt. In een gezamenlijke verklaring zeggen de twee VN-organisaties dat de internationale gemeenschap het accent te eenzijdig legt op evacuaties. Afghanen die achterblijven, worden vergeten.
Lees verder

LIVE. GOAL! Persyn bekroont basisdebuut met knap doelpunt
• Aftrap: 18u30
Lees verder