Doorgaan naar hoofdcontent

VIDEO. Uitzinnige vreugde in de Argentijnse kleedkamer, Messi danst met de beker

HLN
VIDEO. Uitzinnige vreugde in de Argentijnse kleedkamer, Messi danst met de beker
Het is Argentinië en Lionel Messi eindelijk gelukt. Na 28 jaar wachten heeft Argentinië opnieuw een groot internationaal toernooi gewonnen. Ze versloegen Brazilië met 1-0 na een goal van Angel Di Maria. Het betekende duidelijk veel voor Messi en zijn ploegmaats. Geniet u even mee van enkele fantastische beelden.
Lees verder

Klein wonder: kat overleeft instorting van flatgebouw Miami en wordt twee weken later herenigd met familie
Meer dan twee weken na de dramatische instorting van het flatgebouw in Miami is er een klein mirakel geschied. Te midden van alle wanhoop, het verdriet en de chaos, duikt Binx - een vermiste zwarte huiskat - plots op. Hij is inmiddels herenigd met zijn baasjes.
Lees verder

Voormalige 'NCIS: New Orleans'-actrice gezocht voor kidnapping eigen zoon
Zoe McLellan (46), een actrice die onder meer te zien was in 'NCIS: New Orleans' en 'Designated Survivor', wordt gezocht voor de kidnapping van haar zoon. De twee zouden al sinds april 2019 vermist zijn, klinkt het bij haar ex-echtgenoot Jean-Pierre Gillain (51). Maar ook hij is niet echt onbesproken.
Lees verder

Buurman vergist zich van pedaal en knalt in gevel overbuurvrouw in Beselare: "Gelukkige passeerden er geen wandelaars of kindjes op de step."
In Beselare (Zonnebeke) is een bejaarde man zondagochtend met zijn wagen in de gevel van zijn overbuurvrouw gereden. Dat gebeurde toen hij zich vergiste van pedaal en op de gas trapte in plaats van de rem. Ook twee geparkeerde wagens raakten beschadigd.
Lees verder

LIVE TOUR. Leggen uitdagers Pogacar het vuur aan de schenen in bergrit naar Andorra?
Morgen geniet het Tourpeloton van de tweede rustdag, maar vandaag moeten de renners nog vol aan de bak. Op het menu staat een bergrit met vier beklimmingen, de aankomst ligt beneden in Andorra. Zetten Vingegaard en co geletruidrager Pogacar opnieuw onder druk? Of zet de Sloveen de puntjes op de i? Op deze pagina volgt u het allemaal LIVE.
Lees verder

Tientallen Griekse bosbranden onder controle gebracht
De Griekse brandweer is er ondanks de harde wind in geslaagd tientallen bosbranden onder controle te krijgen. De autoriteiten meldden zondag dat op het bij toeristen populaire eiland Evia (Euboea) een verdachte van brandstichting is aangehouden.
Lees verder

Van Movistar over Ineos Grenadiers tot Lotto-Soudal: vijftien ploegen konden nog niet winnen in deze Tour de France
Deceuninck-Quick.Step mocht deze Tour al vijf keer het zegegebaar maken en ook ploegen als Alpecin-Fenix en Bahrain-Victorious wonnen al twee keer. Gisteren veegde Trek-Segafredo met Mollema de nul van de tabellen, maar nog vijftien ploegen wachten op een overwinning. Aanvallen maar?
Lees verder

LIVE. Italië of Engeland: wie kroont zich op Wembley tot Europees kampioen?
• Wembley (Londen) • Aftrap: 21 uur • Scheidsrechter: Bjorn Kuipers (Ned) • Italië kan voor de tweede keer Europees kampioen worden, Engeland voor het eerst
Lees verder

Lelijke botsing van 'Chucky' Lozano op Gold Cup doet huiveren: Napoli-aanvaller blijft roerloos liggen en wordt afgevoerd
Een brancard op het voetbalveld, niemand ziet het graag gebeuren. Hirving 'Chucky' Lozano is het nieuwste slachtoffer. De Mexicaan kwam op de Gold Cup tot een vieze botsing met de doelman van de tegenstander, en bleef een tijd lang roerloos liggen. De schade rond het oog leek groot, al klinken de eerste berichten uit het ziekenhuis positief.
Lees verder

SHOWBITS. An Swartenbroekx viert twee keer feest en Mathieu Terryn deelt foto's van z'n huwelijk
The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV's de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.
Lees verder

Mijn huid, mijn canvas: Fleur is een fier sproetenkopje. "Ik ben een prototype bleekscheet met rode haren en melkflessen"
"Ik kan mezelf niet voorstellen zonder. Moest ik morgen opstaan en alle kleine stipjes zijn verdwenen, dan zou ik een stuk van mezelf kwijt zijn." Onze huid heeft een enorme impact op ons zelfbeeld. Dat vertelt ook Fleur (25) in onze nieuwe reeks 'Mijn huid, mijn canvas'. Ze koestert haar sproetjes, maar moest leren om haar bleke huid te appreciëren. "Als tiener durfde ik tijdens de eerste zomermaanden zelfs geen short te dragen." Dermatoloog Ingrid Van Riet licht toe hoe je zo'n velletje à la Fleur het best verzorgt.
Lees verder

De grootste mysteries van Hollywood (deel 1): hoe kwam George 'Superman' Reeves aan zijn einde?
Nooit opgeloste verdwijningen, sinistere communes en zelfs een pedofilienetwerk waarvoor nooit echt bewijzen werden gevonden: Hollywood is een vat vol geheimen. Deze zomer duikt HLN in de meest opvallende mysteries. Deze week: hoe kwam George Reeves, bekend voor z'n rol in 'Superman' aan z'n einde? Was het - zoals de politie aannam - zelfmoord, of had een van de vrouwen in z'n leven er iets mee te maken?
Lees verder

Alle 573 opvarenden Ocean Viking in Italië aan land gegaan
Alle 573 migranten die gered werden op de Middellandse Zee en zich aan boord van het schip Ocean Viking bevonden, zijn op Italiaanse grondgebied aan land kunnen gaan. Dat heeft de ngo SOS Méditerranée, de eigenaar van het schip, bekendgemaakt.
Lees verder

LIVE TOUR. Gevecht voor vroege vlucht volop bezig, De Gendt en Van Aert roeren zich
Morgen geniet het Tourpeloton van de tweede rustdag, maar vandaag moeten de renners nog vol aan de bak. Op het menu staat een bergrit met vier beklimmingen, de aankomst ligt beneden in Andorra. Zetten Vingegaard en co geletruidrager Pogacar opnieuw onder druk? Of zet de Sloveen de puntjes op de i? Op deze pagina volgt u het allemaal LIVE.
Lees verder

Na ernstige dreiging voor tv-programma waar Peter R. de Vries te gast was: "Studio voorlopig weg van Leidseplein"
De live-uitzendingen van het Nederlandse tv-programma RTL Boulevard worden voorlopig niet meer vanaf het Leidseplein in Amsterdam uitgezonden. Dat bevestigen meerdere bronnen aan AD.nl. Het vertrek volgt nadat de studio gisteren werd ontruimd vanwege 'ernstige dreiging'. Afgelopen dinsdag werd misdaadjournalist Peter R. de Vries kort na de uitzending van het programma neergeschoten op straat. Of de nieuwe bedreiging daarmee te maken heeft, is niet bekend.
Lees verder

12 doden in Turkije bij ongeval met bus die migranten zonder papieren vervoerde
In de nacht van zaterdag op zondag zijn in Van, in het oosten van Turkije, 12 mensen om het leven gekomen en 26 anderen gewond geraakt bij een ongeval met een bus die migranten zonder papieren vervoerde. Dat melden plaatselijke media.
Lees verder

Ingezakt op de vloer, toch blijft McGregor z'n arrogante zelve: "Je vrouw stuurt me berichtjes", Ier krijgt middenvinger van mevrouw Poirier
Conor McGregor was ziedend na zijn verloren kamp tegen Dustin Poirier. 't Is de tweede nederlaag op rij voor de Ier, dat overkwam hem nog nooit. McGregor zou McGregor niet zijn zonder een fikse scheldpartij richting de tegenstand. Of ja, de vrouw van de tegenstand in dit geval.
Lees verder

Liesbeth Homans (N-VA) in 11 juli-toespraak: "Vermindering aantal parlementsleden mag geen taboe zijn"
De coronacrisis heeft volgens Vlaams parlementsvoorzitter Liesbeth Homans (N-VA) de "zwakheden en beperkingen" van de Belgische staatsstructuur blootgelegd. Het Vlaams Parlement neemt volgens haar het voortouw om na te denken over een "vereenvoudigde en logische staatsstructuur". In afwachting van die veranderingen moet Vlaanderen ook nadenken over interne hervormingen zoals het verminderen van het aantal politieke mandaten. Ook een vermindering van het aantal parlementsleden mag volgens Homans "absoluut geen taboe" zijn. Dat heeft ze gezegd in haar 11 juli-toespraak in de plantentuin van Meise.
Lees verder

Aantal besmettingen jongste tien dagen verdubbeld in Gent: vooral twintigers testen positief op corona
In Gent is het aantal coronabesmettingen in tien dagen tijd verdubbeld. Vooral in de leeftijdsgroep 20 tot 29 jaar doen zich meer besmettingen voor. "Vaak gaat het om jongeren die terugkeren uit reis of mensen die besmet geraakt zijn in de horeca", klinkt het.
Lees verder

Hersentumor op z'n 22, genezen kon niet meer: 'Lego Masters'-winnaar Jan Pennings stierf net voor hij zijn droom kon verwezenlijken
Al tijdens zijn deelname aan Lego Masters 2020, het programma dat hij uiteindelijk zou winnen, was Jan Pennings ongeneeslijk ziek. Op z'n 22 ontdekten artsen een hersentumor had die niet volledig verwijderd kon worden. Jan heeft uiteindelijk nog negen jaar geleefd. Donderdagnacht stierf hij.
Lees verder