Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 23 juli 2021

Retie: Recreatieverbod Kleine Nete n.a.v. wateroverlast

Recreatieverbod Kleine Nete n.a.v. wateroverlast
Gelet op de uitzonderlijk hoge waterstanden op de Kleine Nete, vaardigt de gouverneur een politiebesluit uit dat alle recreatie op en in deze waterloop verbiedt. Dit geldt op het grondgebied van Retie, Kasterlee, Geel, Olen, Herentals, Vorselaar en Grobbendonk.
Lees verder

Corona-update 19 juli: Overlegcomité scherpt reiscontroles aan
Het Overlegcomité kwam weer samen op 19 juli en besliste om het bestaande Zomerplan aan te houden, maar brengt enkel wijzigingen aan omdat de besmettelijkere delta-variant nu ook in ons land dominant is.
Lees verder

Vaccineren zonder afspraak? Het kan op maandag 26 juli tussen 18.00 u. en 20.00 u.
Ben je 18 jaar of ouder én nog niet gevaccineerd? Kom dan op maandag 26 juli tussen 18.00 u. en 20.00 u. naar vaccinatiecentrum De Zwaan. Je krijgt dan een prik Johnson & Johnson, waarmee je meteen het volledige vaccinatieschema doorlopen hebt. Alleen voor inwoners uit Balen, Dessel, Mol en Retie!
Lees verder

Geboren in 2005, 2006 of 2007 en je officiële uitnodiging nog niet ontvangen? Bel naar het callcenter
We vernemen dat nog niet alle jongeren van 2005, 2006 of 2007 hun officiële Vlaamse uitnodiging per post ontvangen hebben. Daardoor kennen deze jongeren hun voorgestelde prikmomenten niet en kunnen ze deze niet bevestigen, annuleren of verplaatsen met hun persoonlijke vaccinatiecode.
Lees verder